Grote borsten? Deze bikini past bij jou

12.04.2000 09:11
vakantie seks gastvrouw nacht zachter doen Beeld: Getty Images
De leukste zoektocht van de zomer? Dat is die naar de perfecte bikini. Hoewel, leuk… Door het grote aanbod aan prints en kleuren zie je door de bomen het bos niet meer.

Maar daar helpen wij je natuurlijk graag bij. Want niet alleen is de keuze reuze wat betreft kleuren en prints. Ook de verschillende maten en vormen zijn een zoektocht op zich. Met een goedgevulde voorgevel is een bikinitop vinden een hele opgave, want: steun is wat je zoekt. Tegelijkertijd wil je natuurlijk niks inleveren als het op je looks aankomt. Deze 3 soorten bikini's zijn perfect voor vrouwen met grote borsten. Maar onthou vooral: welke cupmaat je ook hebt, alles is prachtig. Own it.

#1 De donkere bikini

Zwart slankt af. En ja, dat geldt ook voor het optisch verkleinen van je voorgevel – mocht je dat willen. Maar ook alle andere donkere kleuren zijn een goede optie voor jou. Zie jij jezelf al liggen op je strandbedje in een bandeau bikini in donkerblauw? Voor vrouwen die hun borstpartij het liefst wel willen showen: een push-up model doet het hiervoor altijd goed.

#2 Brede schouderbandjes

Ondersteuning is eigenlijk het allerbelangrijkste als het op je borsten aankomt. Niets vervelender dan met pijnlijke boobs thuiskomen na een dagje strand. De beste bikini voor voldoende steun is er eentje met brede schouderbandjes. Heb jij even geluk: deze bikini's zijn ook nog eens helemaal on trend deze zomer.

#3 De beugelbikini

Met flinke borsten kun je wel wat ondersteuning gebruiken, en een beugelbikini biedt je dat. Zo wordt de aandacht op een goede manier naar je borsten getrokken en hoef je niet bang te zijn dat ze er per ongeluk uithangen. Ze komen in allerlei kleuren, vormen en maten – dus de keuze is reuze. Een must voor alle vrouwen met een borstmaatje meer.