daglenzen zwemmen met kinderen

Omdat ze graag met haar kinderen zwemt en alles goed in de gaten wil houden in het zwembad, besluit Monique, moeder van Jackie (5) en Morris (2), over te stappen op lenzen.

Monique: “Mijn kinderen zijn echte waterratten. Wanneer ze water zien, willen ze er al in duiken. Dat hebben ze niet van een vreemde. Ik heb altijd aan de kust gewoond en neem graag een duik. Zwembad of zee, zomer of herfst. Niets is mij te gek.
 

More content below the advertising

Naar het zwembad

Reden genoeg om vaak met mijn kinderen te gaan zwemmen en ze mee te nemen naar het zwembad. Jackie zit op zwemles en in de weekenden ga ik met ze baby- en kleuterzwemmen. Jackie van de glijbaan en Morris aan mijn arm. Lekker bewegen en genieten van die blije gezichten.
 

Alles in het vizier

Voorheen droeg ik altijd een bril. Als ik alleen zwom, vond ik dit niet echt een probleem. Ik hield mijn hoofd dan boven water en accepteerde druppels en beslagen glazen. Of ik zette ‘m af en zag gewoon wat minder scherp. Voor zwemmen met kinderen vind ik dat geen optie. Sinds ik met de kinderen zwem, ben ik overgestapt op daglenzen.

Het bevalt goed: ik voel ze niet zitten. Geen gedoe en alleen maar gemak, eigenlijk. Ik zie superscherp en hou mijn kinderen volop in het vizier. Jackie rent alle kanten op en wilde laatst stiekem, achter mijn rug, gauw alleen in het diepe springen. Gelukkig was ik er snel bij.

Geen extra spullen, bakjes of vloeistoffen mee slepen, is trouwens ook een fijne bijkomstigheid van daglenzen. Voor mij een uitkomst. En natuurlijk, naast eventuele situaties die wat extra opletten vergen, vallen de lachende en stralende gezichten me natuurlijk ook op. Extra genieten.”

 

Lenzen met korting

Wil je ook lenzen uitproberen? Lensonline.nl heeft voor iedereen de juiste lenzen die je snel en makkelijk online kunt bestellen. De meting kun je doen bij de opticien bij jou in de buurt. Speciaal voor Kek Mama kun je nu kiezen uit € 10 korting op je lenzen, of bestel twee doosjes met 30 daglenzen van EyeDefinition PURE en krijg het tweede pakket (30 stuks) gratis. Meer informatie vind je op LensOnline.nl
 

Ga voor de aanbieding naar www.lensonline.nl/kekmama