Dit zijn de mooiste nagellak kleuren voor de winter

12.04.2000 10:05
topstory mama over seks Jo-Anne jonge mannen daten Beeld: Shutterstock

Kunnen je nagels wel een mooie lak gebruiken? Probeer deze winterse kleuren eens. Zo matchen je nagels met je net zo modieuze outfit. 

Tijdens de semi-lockdown hebben we alle tijd om te experimenteren met onze manicure. In plaats van een bezoek te brengen aan de lokale nagelsalon, verzorgen we onze nagels nu zelf aan de keukentafel. Hier hebben we de beste nagelverzoring voor in onze shop. Heb je nog inspiratie nodig op het gebied van winterse kleuren? Deze nagellak ga je dit najaar overal voorbij zien komen. We zetten de vijf mooiste nagellak kleurentrends van herfst/winter 2020/2021 voor je op een rij. 

Dit zijn de 5 mooiste nagellak kleuren voor de winter

#1 Klassiek blauw 

De Pantone Kleur van het jaar 2020 slaat ook onze nagels niet over. De koninklijke kleur is perfect voor de donkere dagen. Mooi in combinatie met wit en natuurlijk een net zo blauwe outfit. Deze nagellak kleur is perfect voor vrouwen die alle neutrale tinten zat zijn en op zoek zijn naar iets anders. 

#2 Glitters

De winter draait om de feestdagen. Je hebt dus nooit genoeg glitters deze maanden. Ook je nagels zijn aan de beurt voor een feestelijke look. Kies voor gouden, zilveren of meerkleurige glitters om je outfit direct party ready te maken.

#3 Neutrals

Goed nieuws voor vrouwen die niet zo fan zijn van een opvallende lak op de nagels: neutrals zijn ook dit najaar aan de hand. Deze nagellak kleur gaat hand in hand met de neutrale kleuren die we deze winter vollop terugvinden in onze kledingkast. We houden het met z'n allen bij beige, wit en bruin. Zo ook op onze nagels. De kleur oogt minimalistisch, klassiek en verzorgd. 

#4 Bordeauxrood

Bordeauxrood is de perfecte kleur voor de winter. Het is een warme teint die makkelijk te combineren is. De kleur is toch donker en winters, maar minder opvallend dan het klassieke blauw. De nagellak kleur staat vooral mooi bij beige, bruin en wit. 

#5 Zwart

Zwart is wellicht wel een van de populairste nagellak kleur voor de winter. Het is donker, net als de winterse dagen en staat hartstikke klassiek en stoer tegelijk. Ook handig: de zwarte kleur kun je met alles combineren.