Dit zegt je favoriete nagellak kleur over jou

14.04.2000 13:21
topstory mama over seks Jo-Anne jonge mannen daten Beeld: Shutterstock

Je kledingstijl zegt veel over wie je bent. Maar wist je dat je ook al veel over iemand kunt zeggen door eens goed naar haar nagels te kijken? Je favoriete nagellak kleur is namelijk een verlengstuk van je persoonlijkheid.

Ga jij bijna altijd voor helderrood? Dan ben je elegant en super stijlvol. Toch liever een blauw kleurtje op je nagels? Dan ben je dus hartstikke creatief. Benieuwd wat jouw favoriete nagellak kleur over jou zegt? Lees dan snel verder.

Wit

Witte matte nagellak geeft jouw handen iets jongs, moderns en minimalistisch. Het laat zien dat je bovenop de laatste trends zit. Wit is ook het perfecte canvas voor allerlei hippe creaties. Van marmer tot grafische patronen; je kunt er alle kanten mee op. Een glitter nagellak doet het ook goed op deze simpele kleur.

Nude

Nude kleuren hebben het grote voordeel dat ze altijd en overal kunnen. Van de werkvloer tot een chique feest; je weet in ieder geval dat je je om je nagels niet druk moet maken als je deze kleur draagt. Grote kans dat jij graag efficiënt werkt, je niet druk wilt maken om onbelangrijke zaken, maar er wél verzorgd bij wilt lopen. Schaf een nagellak set aan met allerlei nude kleuren: iedere week een andere tint op je nagels.

Zwart

Is zwart jouw favoriete nagellak kleur? Dan blaak jij van het zelfvertrouwen en sta je stevig in je schoenen. Je bent niet op je mondje gevallen en weet precies wat je wilt. Deze kleur past dus bij alle extraverte vrouwen onder ons. Wil je graag gel nagellak kopen? Kies dan voor een zwart kleurtje, dat geeft een mooie glans.

Rood

Een (helder)rode gel nagellak is klassiek en tijdloos. Is dat jouw favoriet? Dan ben je hartstikke elegant en ongedwongen chique. Grote kans dat je naast rode nagellak ook een fan bent van witte blouses, zwarte blazers en klassieke pumps.

Pastel

Ben jij gek op zachte, zoete kleuren op je nagels? Dan ben je een ware romanticus. Je bent lief en zorgzaam, houdt stiekem best van typisch vrouwelijke dingen en je bent er altijd voor je vrienden en familie. Je bent dol op sprookjes en op jouw prins op het witte paard als je die eenmaal gevonden hebt. 

Blauw

Van lichtblauw tot hemelblauw, van babyblauw tot diep donkerblauw; blauw is veelzijdig en een tikkeltje experimenteel. Heb jij jouw nagels het liefst iedere dag gehuld in een blauwe kleur? Dan ben je reuze creatief en denk je graag net even anders dan de rest.