Dit zegt de vorm van je lippen over jou

20.04.2000 08:25
topstory mama over seks Jo-Anne jonge mannen daten Beeld: Shutterstock

Dat je persoonlijkheid is af te lezen aan je hand wisten we natuurlijk al. Maar dat ook de vorm van je lippen iets over je zegt, dat was nieuw voor ons.

Jean Haner, expert in het lezen van gezichten en schrijfster van ‘The Wisdom of Your Face' schreef er een heel boek over. Volgens de schrijfster word je namelijk geboren met bepaalde features, die allemaal stuk voor stuk onderdeel zijn van je totale persoonlijkheid. Kun je voortaan dus je lippen de schuld geven van je -ietwat onhandige- acties. Ook benieuwd geworden? Dit zegt de vorm van je lippen over je. Tijd om onze lippen te lezen.

Volle boven- en onderlip

Ben jij in het bezit van een stel volle lippen? Jij geluksvogel. Dat willen we allemaal wel. Je hebt waarschijnlijk het verlangen om voor anderen te zorgen. Volle lippen staan gelijk aan een persoonlijkheid die liever anderen op de eerste plaats zet en dat van nature ook doet. Vrienden zijn dan ook heel belangrijk voor je. 

Dunne boven- en onderlip

Heb je dunne lippen? Dan kan het zijn dat je soms een tikje eenzaam bent, maar daar eigenlijk wel oké mee bent. Je hebt niet de neiging om je te binden en hoewel je misschien niet zo bedreven bent in de liefde als vrouwen met volle lippen, betekent het zeker niet dat je niet goed bent in relaties.

Lippen met een hoekige cupidoboog

Heb je een duidelijke en hoekige cupidoboog? Dit betekent dat je goed bent in communiceren, je snel kunt denken en ook heel erg creatief bent. Maar doordat je zo snel denkt en praat, floept er dus ook weleens iets uit wat je misschien beter niet had kunnen zeggen.

Lippen met een ronde cupidoboog

Heb je een ronde cupidoboog? Prijs jezelf gelukkig want deze vorm lippen straalt vriendelijkheid uit. Over het algemeen hebben mensen met een ronde cupidoboog bovendien veel meer empathisch vermogen en nemen ze meer de tijd voor anderen. 

Smalle mond met volle lippen

Heb je een smalle mond maar volle lippen? Het kan zijn dat je het moeilijker hebt in relaties omdat je niet de behoefte voelt om met iemand anders samen te zijn. Daarom is het ook goed mogelijk dat je meer aandacht hebt voor jezelf dan de ander in een relatie. Je bent in ieder geval heel zelfstandig.