Deze vrolijke lente trends kun je nu al aan

15.04.2000 07:22
topstory mama over seks Jo-Anne jonge mannen daten Beeld: Shutterstock

Nog héél even wachten, en dan mogen we weer met een paar luchtige sandalen aan de voeten richting het strand om te genieten van een heerlijk glas rosé. In de tussentijd vrolijken we onszelf op met de lentetrends – die je nu al kunt dragen.

Van bloemenjurken tot zomerhoeden, het genot van de lente en zomer zit hem niet alleen maar in het warme weer. Ook de kleding die bij de seizoenen hoort geeft ons een intens geluksgevoel. Het liefst wisselen we onze dikke truien al zo vroeg mogelijk in het jaar om voor iets luchtigers, zelfs als de temperatuur het eigenlijk nog niet toelaat. Maar wat nou als we je vertellen dat je de lentetrends van 2021 morgen al aan kunt? Wij laten je zien hoe.

Maxi jurken met vrolijke print

Ze hebben inmiddels ons hart wel weten te veroveren, die maxi jurken. In de lente en zomer dragen we ze dagelijks, maar in de winter vergeten we nog wel eens dat we ze hebben. Terwijl je juist dán je dag er zo mee opvrolijkt. Draag er een cardigan, blazer of warme jas over met een paar laarzen en je outfit is al compleet.

Van top tot teen monochroom

Natuurtinten zijn al een tijdje 'je van het', en ook deze lente mag het weer. Vooral beige zien we veel - en dan ook echt volledig gehuld in beige: van top tot teen. Je hoeft voor deze trend niet te wachten tot de lente, want je kunt je favoriete beige items nu ook al prima dragen. 

Strepen, strepen en nog meer strepen

Denken we aan de lente, dan denken we aan strepen. En maak maar vast een vreugdedansje, want van horizontaal tot verticaal tot diagonaal, van pimpelpaars tot pistachegroen: ze komen in alle soorten en maten terug. Natuurlijk hoef je niet te wachten, want je kunt je alvast in een trui, jurk, broek of blouse met strepen hullen.

Kleding in mierzoet roze

Eén van de grootste trends deze lente is mierzoet roze, zo roze dat je er bijna door verblind wordt. Je kunt deze trend nu al dragen in de vorm van een blouse, jas of blazer - of als je het aandurft een pak. Je kunt het ook in de details zoeken: een roze tas of een roze blouse onder een trui geeft ook al een stijlvol resultaat.