Deze sneakers passen het beste bij jouw stijl

12.04.2000 12:38
topstory mama over seks Jo-Anne jonge mannen daten Beeld: Shutterstock

Iedere vrouw heeft wel een paar sneakers in haar schoenenkast staan. Maar welke sneakers passen eigenlijk bij jouw kledingstijl? Wij vertellen het je. 

De ene sneaker past beter bij je dan de andere. Dit komt omdat iedere vrouw een eigen kledingstijl heeft. Om je een duwtje in de juiste richting te geven, selecteren we per stijl de sneakers die hier heel goed bij passen. Zo wordt het shoppen van schoenen wel heel makkelijk.

#1 On trend

Ga je graag met de trends mee? Dan zijn de best wel een beetje lompe dad sneakers echt iets voor jou. We lijken bij het dragen stiekem een beetje op onze vader uit de jaren '80 - vandaar de naam. Combineer je dad sneakers onder een jurk of rok om helemaal met de trends mee te gaan. Aangezien deze sneakers in bonte kleuren, maar ook nude tinten verkrijgbaar zijn, zit er altijd een paar bij dat perfect bij je trendy outfit past. 

#2 Klassiek

De klassieke sneaker is simpel, tijdloos en minimaal in kleurgebruik. Vooral witte sneakers zijn populair. Dat is ook niet zo gek, want je kunt ze ieder jaar weer opnieuw uit de kast trekken. Een goed idee dus om een paar zonder te veel poespas aan te schaffen. We voorspellen namelijk dat het een van de sneaker trends van 2021 gaat worden. Omdat de sneaker zo eenvoudig is, kun je 'm goed combineren met een pak of een klassieke pantalon. Ideaal voor een werkdag op kantoor. 

#3 Casual

Hoewel de sneaker van nature al casual is, is er een aantal modellen die perfect aansluiten bij jouw stijl. In 2021 is dat de retro sportschoen. Deze comfortabele sneakers zijn gemaakt om in te wandelen. Onze Instagram staat vol met plaatjes van deze praktische sportschoenen die vooral worden gecombineerd met een fijn zittend huispak. Comfort alom dus.