In deze broeken lijk je slanker

12.04.2000 13:14
topstory mama over seks Jo-Anne jonge mannen daten Beeld: Shutterstock

Zit jij fanatiek aan de home workouts of heb je al menig dieet geprobeerd om je benen slanker te krijgen? Stop er maar mee. Het enige wat je nodig hebt, is de juiste broek.

Een broek die je benen slanker laat lijken. Dat klinkt haast te mooi om waar te zijn. Toch kan het! En ook al moet je natuurlijk vooral doorgaan met sporten en gezond eten - niet om af te vallen maar om lekker fit te blijven - je kunt de natuur een beetje helpen door voor de juiste kleding te kiezen. We hebben de vier beste opties voor je op een rij gezet. Doe er vooral je voordeel mee.

#1 Broek met verticale strepen

Een verticale streep op je broek laat je langer lijken en dát zorgt ervoor dat je slanker oogt. De horizontale streep doet het tegenovergestelde, dus als je slanker wilt lijken, laat je die lekker links liggen. 

#2 Broek met wijde pijpen

Een broek met wijd uitlopende pijpen laat je benen ook slanker lijken. Zeker als deze lang genoeg is om over je schoenen te vallen. Voor het ultieme effect kies je een broek die zelfs nóg een stukje langer is, want dan kun je er nog een paar flinke hakken onder verstoppen. 

#3 Broek met hoge taille

Begin je de truc al te snappen? Je benen lijken automatisch slanker als deze ook langer ogen. Een broek met hoge taille heeft dit zelfde effect. Kun je nagaan wat er gebeurt als je een broek kiest met een hoge taille én wijd uitlopende pijpen én verticale strepen. Halló lange, slanke benen.

#4 Broek met enkele streep langs de zijkant

Een enkele streep aan de zijkant breekt het kleurvlak op in meerdere delen, waardoor je benen slanker lijken. Daarnaast heeft het ook een verlengend effect en je raadt het al: ook dat laat je benen slanker lijken.