De leukste paardenstaarten om zelf te proberen

08.04.2000 14:24
topstory mama over seks Jo-Anne jonge mannen daten Beeld: Shutterstock

Wij vrouwen kunnen niet zonder onze geliefde paardenstaart. Naar de sportschool, op een bad hair day of gewoon omdat het super sexy staat.

Wél kunnen we wat variatie gebruiken in hoe we de paardenstaart dragen; de variant met een simpel zwart elastiek kennen we inmiddels wel. Het kost dan misschien wat extra tijd, maar als je met een mega knappe staart de deur uitstapt is dat de extra moeite meer dan waard – wat ons betreft. Ben jij klaar voor een flinke dosis paardenstaart-inspiratie? Komt ‘ie.

De paardenstaart: maar dan net even anders

Er zijn talloze opties als het om de paardenstaart gaat. We zien de zogenoemde ‘bubbelstaart' steeds meer voorbij komen op Instagram, maar ook de vlecht paardenstaart is helemaal terug van weggeweest. En wist je dat twee staarten inmiddels niet meer alleen voor je kleine buurmeisje zijn? Qua haaraccessoires is niets te gek. Van schattige parelclips tot gekleurde sjaals, het draait dit seizoen om opvallen met je haar. Kortom: volgens de laatste trends mag je paardenstaart best iets extra's hebben – en wij zijn fan. Welke paardenstaart ga jij uitproberen?