7x kerstcadeaus waar je zéker punten mee scoort

10.12.2019 23:00
tips-originele-kerstcadeaus

Voor een ieder die dit jaar geen geurstokjes of een four pack sokken onder de kerstboom wil leggen: check dit lijstje met cadeaus. Wedden dat je er punten mee scoort? 

De smaak, maar niet de kater

‘What to drink when you’re not drinking?’ is en blijft een lastige, helemaal tijdens de feestdagen. SEEDLIP heeft daar de oplossing voor: ’s werelds eerste gedistilleerde non-alcoholische spirit. Handig als je moet rijden, zwanger bent of niet wil dat je schoonmoeder na een paar glazen horizontaal op de eettafel eindigt. Zo zonde van je kerstservies. € 24.99

 

Vegan make-up

HEMA zorgt voor een milieuvriendelijke kerst dit jaar, want de producten bevatten biologisch afbreekbare glitters én zijn 100 procent vegan. Daarbij is de keuze enorm. Want of je nu gaat voor blush, foundation of een fijne lippenstift, het warenhuis heeft het. Inclusief leuke toilettassen met printjes waar je blij van wordt.

De alleskunner

Net zo milieuvriendelijk is deze Skin Food van Weleda. Je smeert ‘m onder je make-up voor dat extra beetje glans en egaliseert ruwe plekjes op je lichaam en gezicht. € 5,99 voor 30 ml en € 10,49 voor 75 ml

‘Starring You’

Een product van MAC Cosmetics is altijd goed, maar de feestcollectie Starring You is wel heel speciaal. Lees: flirterige nepwimpers, lippenstift in fantastische kleuren en sterren op de verpakking en in de producten. Vanaf 10 euro

Lekker lezen

Ze noemen zichzelf ‘het leukste cadeau om te geven én om te krijgen’ en geef ze eens ongelijk. Met één simpele cadeaubon kun je namelijk kiezen uit abonnementen op meer dan 80 tijdschriften. Zo makkelijk kan het zijn.

Luipaard om je schouder

Op zoek naar een tas waar je al die make-up (en luiers, billendoekjes, snoetenpoetsers en fruithapjes) in kwijt kunt? Alsjeblieft: deze mom-bag van Studio Noos is zeker groot genoeg.

Nooit meer wintertenen

Iedereen die z’n koude voeten opwarmt door ze tegen, op of onder hun bedpartner te leggen: niet meer doen. Koop dit vierseizoenendekbed van Ten Cate en je hebt het in no time warm. En geen ruzie meer ’s nachts.

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week de beste artikelen in je mailbox >