3x manieren om je cowboylaarzen te combineren

12.04.2000 11:15
topstory mama over seks Jo-Anne jonge mannen daten Beeld: Shutterstock

Heb je al een paar cowboylaarzen in je kast staan maar geen idee hoe je ze kunt combineren? Dan is de redding nabij. Wij laten je hier drie verrassende outfits zien met onze favoriete laarzen. 

Deze boots zijn gemaakt om in te wandelen. Dat is één ding dat zeker is als het op cowboylaarzen aankomt. Niet alleen de modewereld loopt er mee weg, ook wij zijn fan. Ze zijn immers stoer, sexy, modebewust én heel veelzijdig. Je kunt ze namelijk gemakkelijk combineren. 

Cowboylaarzen combineren doe je zo

Vind je je jurk een beetje tuttig? Heb je die eeuwige sneakers wel gezien? Wij zeggen: how-die-hoi cowboylaarzen. Wanneer je zelf geen idee hebt hoe je deze laarzen combineert met items uit jouw eigen kast, kun je maar beter snel verder lezen. We helpen je namelijk graag met passend stijladvies. Zeker als het onze favoriete schoenen van het moment betreft. Dit zijn drie verrassende manieren om je cowboylaarzen te combineren. 

#1 Casual en modieus

Misschien verwacht je het niet, maar de mix van western met slangenprint is hartstikke modieus. Je vindt deze dierenprint immers op heel veel laarzen terug, dus waarom niet op de de cowboylaars? Ze lijken wellicht lastig te combineren, maar dat zijn ze allerminst. Je zult gauw genoeg zien dat deze western laarzen zelfs de meest simpele outfit een stijlvol randje geven. En dat zonder dat je hier iets voor moet doen. 

#2 Romantisch en stoer

Als je rodeo-perikelen met een spijkerbroek liever vermijd, heb je in de maxi dress ook een hele goede gevonden. Deze vrouwelijke en elegante jurk krijgt ineens een stoere vibe als je er een paar witte cowboylaarzen onder draagt. En je weet: als het bij Scandinavische modeliefhebbers in trek is, is het een trend om in de gaten te houden.

#3 On trend en gewaagd

Ben jij niet bang om buiten je comfort zone te stappen? Draag je cowboylaarzen dan gerust onder een wijdvallende broek zodat de pijpen losjes op de laars vallen. Het is even wennen, maar wel ontzettend on trend dit seizoen. Zo kun je je geliefde joggingbroek combineren met je cowboylaarzen. Durf jij het aan?