18x leren broeken die je écht wil hebben

12.04.2000 21:24
topstory mama over seks Jo-Anne jonge mannen daten Beeld: Shutterstock

Als we de grote modehuizen mogen geloven brengen we 2021 door in complete (imitatie)leren outfits. Van mooie laarzen tot aan een scrunchie in het haar. Heb je nog geen leren item in de kast hangen? Tijd om daar verandering in te brengen. 

Het mooie aan deze trend? Leer is een tijdloos materiaal. Zeker als je kiest voor hoge kwaliteit, kun je dit kledingstuk vaak je hele leven dragen. Ideaal voor in een capsule wardrobe of als basic om eindeloos te combineren. Maak het jezelf vooral makkelijk door een leren item te kiezen dat je altijd kunt dragen. En die leren broek? Die is hier perfect voor.

Imitatie-leren broeken zijn populairder dan ooit

Dit najaar zagen we de leren broek in het zwart, bruin, mosgroen en bordeauxrood. Maar ook dit voorjaar blijven we alle leren items volop zien. Naast de standaard leren legging, zien we ook veel culottes en broeken met wijde pijpen gemaakt van leer. De diervriendelijke variant van leer - ook wel imitatie-leer genoemd - maakt een opmars in modeland. Nu modeliefhebbers zich meer focussen op duurzaamheid, is de vraag naar diervriendelijk leer enorm gegroeid. 

Zo draag je de leren broek

De leren broek is makkelijker te combineren dan je misschien denkt. Zo kan een grof gebreide trui al wonderen doen. Voor de on trend look draag je een imitatie-leren blouse over je leren broek heen. Een monochrome outfit staat altijd goed. Combineer dan een leren broek in dezelfde kleur als die fijne trui en je outfit is op en top klassiek. Je kunt jouw nieuwe favoriete item ook combineren met een smetteloze witte blouse of wit T-shirt. Zit jouw ultieme leren broek er nog niet bij? Bekijk de shop voor ons volledige aanbod.