18 x de leukste rokken

13.04.2000 09:13
topstory mama over seks Jo-Anne jonge mannen daten Beeld: Shutterstock

De temperaturen stijgen dus dat betekent maar één ding: tijd voor rokjes! Van lang tot kort, van basic tot extravagant. Laat die benen maar zien. 

Rokjes zijn eindeloos te combineren en dat maakt ze onmisbaar in je garderobe. Tijdens de wat koudere lentedagen gooien we er gewoon een sweater overheen voor een beetje extra warmte. Ondanks dat we dit jaar niet naar fesitvals gaan, zal dit item je thuis niet teleurstellen. Goed nieuws: onze shop staat vol met rokjes. En wij hebben de leukste voor je uitgezocht.

Zwierige maxi rokken

Als het nog niet duidelijk was: rokjes kunnen elk moment. Het is dan ook geen verrassing dat ze er in verschillende soorten en maten zijn. Maar geen paniek, wij zullen je helpen. Het fijne aan een kokerrok, maxi rok of plooirok is dat ze niet leeftijdsgebonden zijn. Met een mooie bloemen- of luipaardprint op je lange rok kent elegantie geen grenzen. 

Zomerse mini rokken

En dan: de minirok. Nog steeds zit er een feministisch randje aan. Door je benen te showen, zeg je tegen de rest van de wereld: ik bepaal zelf wat ik aantrek. Wij kunnen dat alleen maar toejuichen. De minirok komt in leuke printjes, maar laten we het klassieke spijkerrokje ook vooral niet vergeten. Met deze denim rok kun je alle kanten op. Draag ‘m chic met een satijnen blouse of juist stoer met dad sneakers. Daarnaast mag het leren rokje ook niet in jouw kast ontbreken. Zo'n zwarte rok is heel handig tijdens een avondje uit, maar ook op de werkvloer kan je een zwart rokje meer casual dragen. En zodra het hartje zomer wordt, flaneer jij over het warme zand in een witte rok. Met deze knappe rokken op een rij, zit er sowieso één (of meerdere) voor jou tussen.