Thuiswerken, dag in dag uit op elkaars lip zitten en dan ook nog je kinderen tussendoor lesgeven: niet zo gek dat deze coronatijd een aanslag kan zijn op je relatie. Hoe hou je de boel dan toch spannend?

Marith Iedema vertelt het je tijdens haar masterclass 'Geef je relatie een boost' op dinsdag 16 maart van 20:30 tot 21:45 uur.

Article continues after the ad

 

(S)experimenteren

Marith (1989) schrijft over seks, liefde en relaties voor verschillende bladen en kranten. Ook treedt ze regelmatig op in radio- en tv-programma’s én is ze auteus van het succesvolle boek (S)experimenteren. Hierin zoekt ze naar een manier om de duurzame relatie te combineren met een spannend seksleven. Kortom: fijn (en handig) leesvoer. 

 

Lees ook
Oeh la la: 7x mooie lingerie >

 

Hoe werkt het?

Stap 1. Druk op de bestelknop en rond de bestelling af.
Stap 2. Je ontvangt een bevestigingsmail van de aanschaf van de online masterclass met daarin de verdere instructies.
Stap 3. Op dinsdag 16 maart krijg je uiterlijk om 14.00 uur een unieke kijkerslink van Dreamteachers (tip: check ook even je spambox als je om 14:00 uur nog niets ontvangen hebt). Voor het bekijken van de online masterclass hoeft geen programma te worden gedownload. Het openen van de link is voldoende.
Stap 4. Een uur voordat de online masterclass begint is een aftelklok te zien. Je hoeft niets te doen, de online masterclass start vanzelf.
Stap 5. Tijdens de online masterclass kun je via de chat vragen stellen aan Marith Idema.

Wil jij de masterclass bijwonen? Schrijf je hier in!

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >