Halló strakke billen: dit zijn de mooiste (en fijnste) sportleggings

13.08.2021 08:35
perzik billen

Van plan om te gaan sporten? Dan is het aanschaffen van een sportlegging de eerste stap. Uren scrollen is niet nodig, want wij hebben de fijnste exemplaren voor je uitgezocht.

Een sportlegging is lang niet meer alleen geschikt voor in de sportschool. Door het vele thuiswerken is het naast het joggingpak misschien wel hét meest gedragen onderstuk uit onze kast. En dat zal het de rest van dit jaar nog wel blijven. We hebben daarom de mooiste sportleggings voor je op een rij gezet. Je vindt ze nu immers in iedere stijl: van bonte kleuren tot effen zwart. Welke is jouw favoriet?

Zo draag je de sportlegging

De sportbroek kun je op verschillende manieren combineren. Houd je van casual? Dan draag je hem met een oversized trui of hoodie. Met daaronder natuurlijk hippe sneakers. Comfort alom. Ben je meer van een klassieke look en ga je graag mee met de laatste trends? Dan kun je de sportlegging net zoals we met de fietsbroek deden, combineren met een blazer en een korte top. Maar je kunt de sportlegging natuurlijk ook gewoon voor het sporten gebruiken, daar is -ie immers voor bedoeld.

Puma

Hoge taille? Check. Zak voor je sleutels? Check. Luchtig materiaal dat zweet plekken voorkomt? Check, check, dubbelcheck.

– Gemaakt van 100% gerecycled garen
– Verkrijgbaar in twee kleuren
– 7/8 lengte

Bestel ‘m hier

Adidas

Lachend naar de sportschool is niet altijd makkelijk, maar deze knallende legging helpt een handje. Welke maat je ook hebt, want hij is verkrijgbaar in de maten XS tot XXXXL.

– Verkrijgbaar in 4 kleuren
– Gemaakt van gerecyclede materiaal
– Extra hoge tailleband

Ja, ik wil deze legging

Nike

Je vlíegt over de weg of loopband in dit exemplaar. En hij is ook lekker praktisch, want: snelle verdamping van zweet, twee zakjes aan de zijkant én een ruim vak aan de achterkant.

– 7/8 lengte
– Materiaal is gemaakt van 75% gerecyclede vezels
– Halfhoge taille

Bestel deze sportlegging

Lees ook: 9x met deze spullen doe je thuis aan yoga >

Asos

Deze naadloze legging geeft je alle bewegingsvrijheid en dat maakt ‘m heel geschikt voor yoga of pilates. Of – laten we heel eerlijk zijn – om uitgestrekt op de bank te liggen.

– Hoge en elastische taille
– Materiaal: 51% polyester, 35% polyamide, 14% elastaan
– Aansluitende pasvorm

Shop dit exemplaar

Adidas

Een legging die je helpt met sporten: dat klinkt toch fantastisch? De doelgerichte compressiezones ondersteunen je spieren bij het buigen en stretchen. Tip: de legging valt klein, dus kies een maatje groter.

– Naadloos
– Verkrijgbaar in 6 kleuren
– Extra hoge tailleband

Bestel ‘m hier

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >