eerste stapjes leuke loopwagens baby
Beeld: Shutterstock

De eerste stapjes zetten is voor je dreumes niet alleen ingewikkeld, maar ook behoorlijk spannend. Met een leuke loopwagen wordt dit lastige karweitje al een stuk plezieriger. Zoals één van deze.

Koe

leuke-loopwagens-baby

Article continues after the ad

Een mooie loopwagen voor als je kind op de boerderij opgroeit óf een groot dierenliefhebber is. En nog leuker: het kalfje op wieltjes kun je er achter spannen, zodat de kleine altijd bij z’n moeder in de buurt is.

Je bestelt deze loopwagen hier.
 

Brandweer

leuke-loopwagens-baby

Tatuu tatuu... waar is de brand? Met deze loopwagen is je kind in no time op de juist plaats om het vuur te blussen. Is hij moe of net te laat? Geen punt, dan test hij gewoon of de vormpjes nog in de brandweerwagen passen.

Je bestelt de wagen hier.
 

Hout

leuke-loopwagens-baby

Spelen en leren tegelijk: dat doe je met deze loopwagen van het merk Howa. Er zitten allerlei activiteiten op om de fijne motoriek te stimuleren en dankzij de rubberen wielen gaat lopen ook lekker soepel (op een paar keer vallen na, dan).

Je bestelt de houten loopwagen hier.
 

Lees ook:
Zo zet jouw kind veilig de eerste stapjes >

 

Blokkenwagen

leuke-loopwagens-baby

Met deze loopwagen kan je kleintje zijn eerste stapjes zetten en ondertussen blokken in allerlei vormen en kleuren meenemen. Om aan de andere kant van de kamer – of waar de rit ook eindigt – een prachtig bouwwerk te maken.

Je koopt deze blokkenwagen hier.
 

Mercedes

leuke-loopwagens-baby

Zet al je breekbare spullen maar aan de kant, want met deze loopwagen is je kind zo snel als een… nou ja, je snapt ‘m.

Je bestelt de loop-Mercedes hier.
 

Leeuw

leuke-loopwagens-baby

Deze loopwagen van Fisher Price heeft twee instellingen: zitten en spelen of staan en lopen. De één maakt geluiden terwijl je kind speelt, de ander speelt melodietjes zodra hij loopt. In beide gevallen doe jij dus je oren dicht, maar heeft je kind de grootste lol.

Je koopt de loopwagen hier.

 

Nog meer leuke items scoren voor je kleintje?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >