Beeld: Heidi Spillane
Beeld: Heidi Spillane

Toen Amber erachter kwam dat ze baarmoederhalskanker had, wilde ze haar dochter iets moois nalaten. Ze regelde een fotoshoot waarbij haar jonge dochter Nora poseert in Amber's bruidsjurk. Wat mooi!

De fotoshoot was een emotioneel moment. Ook voor fotografe Heidi Spillane die bevriend was met Amber. Haar hart brak toen ze Nora zag staan in de bruidsjurk van haar moeder. Om niet helemaal in te storten, ging Heidi gelijk aan de slag. Het resultaat mag er wezen. Aan de foto's is af te zien dat het vooral een hele mooie dag was. Nora werd lekker verwend en ziet eruit als een echte prinses. Ze mocht mama's bruidsjurk dragen, had haar trouwring om haar vinger, kreeg dezelfde oorbellen in en had haar bruidsboeket vast. Zelfs de locatie van de fotoshoot was hetzelfde als de trouwlocatie van Nora's ouders.

Article continues after the ad

Helaas kon Amber zelf niet aanwezig zijn. Zij overleed een jaar voor de fotoshoot aan een zeldzame vorm van baarmoederhalskanker. De fotoshoot was haar manier om een blijvende herinnering achter te laten voor haar dochter.

Bron Metro.co.uk