fijne rugdragers kind
Beeld: Shutterstock

Of je nou een boswandeling gaat maken of op vakantie de bergen intrekt, je wil je kind handig én veilig kunnen vervoeren op je rug. Wij zetten een aantal fijne rugdragers voor je op een rij.

Shuttle Base

fijne-rugdragers-kind

Article continues after the ad

Onderweg waterflessen, luiers en snacks meenemen? Je bergt al je benodigdheden makkelijk op in het grote bodemvak. Verder zijn de gespen en riempjes verstelbaar en kun je de voetstandaard openen of sluiten terwijl de kleine op je rug zit.

Je bestelt ‘m hier.
 

Thule Sapling Elite

fijne-rugdragers-kind

Door de verstelbare heupband en romplengte kunnen zowel jij als manlief deze drager gebruiken. Je kind wordt beschermd tegen de zon dankzij het uitklapbare zonnescherm en – heel handig – met het ingebouwde spiegeltje kun je onderweg over je schouder kijken of hij al in slaap is gesukkeld.

Je koopt de drager hier.


Lees ook:
Dit zijn de best beoordeelde draagzakken van dit moment  >

 

Osprey Poco Child Carrier

fijne-rugdragers-kind

Ook deze kinderdrager heeft een zonnescherm, maar eveneens een regenhoes: wel zo fijn als het ineens gaat plenzen tijdens je bergtocht.
En je hoeft je geen zorgen te maken of je kleine het wel naar z’n zin heeft tijdens de wandeling, want aan de stoel zitten een aantal fijne speelgoedlussen.

Je bestelt ‘m hier.


Macpac Possum

fijne-rugdragers-kind

Met een sterk, licht en stabiel frame is dit één van de fijnste kinderdragers. Het stoeltje is verstelbaar en groeit met je kind mee, alle spullen stop je in de handige vakjes. En wil je dat je kind extra comfortabel zit? Bestel er dan een nekkussen bij.

Je koopt deze kinderdrager hier.


Kekk

fijne-rugdragers-kind

Alleen de naam al maakt dit een fraaie drager – dat snap je. De stof is watervast en UV werend en kan dus tegen heel wat stootjes. Ook prettig: het achterste stuk van het frame kun je uitklappen, zodat de drager bij een lunchpauze ook als zitje te gebruiken is.

Je bestelt ‘m hier.

 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >