last_minute_vaderdagcadeaus

Vergeten dat het bijna Vaderdag is? Voor iedereen die op het nippertje nog een cadeau wil scoren: een aantal leuke tips.

Parfum

Article continues after the ad

Een mooie fles parfum is altijd een goed idee. Komt dat even mooi uit: wij hebben de populairste geuren voor mannen op een rij gezet. Hierdoor zit je sowieso goed - ook zónder ze te hebben geroken.

 

Tuingereedschap

Heeft papa groene vingers, dan maak je 'm geheid blij met nieuw tuingereedschap. Van een simpele hark tot een voegenborstel: de keuze is reuze

Met deze elektrische heggenschaar wordt elke snoeiklus in de voor- én achtertuin een fluitje van een cent. En geen zorgen dat z'n ledematen in gevaar komen: dankzij de grote inschakelknop en aanslagbeveiliging gaat hij veilig te werk.

- Lekker licht in gewicht
- Gemakkelijk in gebruik
- Ergonomisch handvat

Ja, ik wil 'm

 

De Beste 11 Oranjespelers

Is jouw partner of vader een groot voetbalfan? Geef 'm dan 'De Beste 11 Oranjespelers' cadeau: een serie van elf boeken over alle posities op het veld. Van de beste 11 keepers tot de beste 11 rechtsbacks.

De boekjes zijn feitelijk, anekdotisch, deskundig en luchtig beschreven én worden geleverd in een luxe cassette. Met het EK voor de deur een topcadeau.

Bestel de complete collectie

 

Lees ook
Deze hilarische foto's bewijzen dat Vaderdag niet altijd even vlekkeloos verloopt >

 

Boek

best_verkochte_boeken

Nog een fijn cadeau voor de leesgek (want niets is lekkerder dan je laten meeslepen in een goed verhaal zodra je kind op bed ligt): de populairste boeken voor volwassenen van dit moment - die je met één druk op de knop bestelt.

 

Barbecue

populairste_barbecues

Staat-ie nog niet in de tuin en is papa gek op een goed stuk vlees? Aanschaffen dan, die barbecue. Kan hij helemaal los met dit heerlijke weer en hoef je niet meer ieder weekend aan te schuiven bij de buren of vrienden. Welke barbecue je moet kiezen? Wij hebben de populairste van dit moment voor je geselecteerd.

 

Draagbare speaker

Of-ie nou met vrienden een weekend weggaat of met de kinderen neerploft in het park voor een picknick: dankzij een draagbare speaker geniet pa altijd van z'n favoriete muziek. Dit zijn de fijnste modellen op een rij.

 

Knutselen

knutselen_zonder_troep

Dan kun je nog zulke mooie cadeaus kopen, een knutselwerkje valt hoe dan ook in de smaak. Hier vind je knutselspullen voor nog geen tientje, waarmee je kind de mooiste creaties voor papa kan maken.

Geen zin in troep? Met deze knutseltips blijft je huis gegarandeerd schoon. 
 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >