last_minute_vaderdagcadeaus

Vergeten dat het bijna Vaderdag is? Voor iedereen die op het nippertje nog een cadeau wil scoren: vijf leuke tips.

Article continues after the ad

Parfum is altijd een goed idee. Komt dat even mooi uit: wij hebben de populairste geuren voor mannen op een rij gezet. Hierdoor zit je sowieso goed - ook zónder ze te hebben geroken.

 

Is jouw partner of vader een echte lezer? Geef 'm dan een Bladcadeau. Hiermee kan hij kiezen uit -tig verschillende tijdschriften: van Panorama tot Voetbal International, Quote en Eqsuire. En wat helemaal fijn is? Het abonnement stopt automatisch. Hoeft hij dus niets voor te doen. Bestel het Bladcadeau hier

 

Lees ook
Deze hilarische foto's bewijzen dat Vaderdag niet altijd even vlekkeloos verloopt >

 

best_verkochte_boeken

Nog een topcadeau voor de leesgek (want niets is lekkerder dan zwijmelen bij een goed boek zodra je kind op bed ligt) de top 10 best verkochte boeken van dit moment - die je met één druk op de knop bestelt.

 

populairste_barbecues

Heerlijk barbecueweer op komst. Wij zeggen: hét ideale cadeau voor vaders. Maar welke barbecue moet je kiezen? Wij hebben de populairste van dit moment voor je geselecteerd. 

 

knutselen_zonder_troep

Dan kun je nog zulke mooie cadeaus kopen, een knutselwerkje valt hoe dan ook in de smaak. Maar eh, geen zin in troep? Met deze knutseltips (én die van Kek Mama's Lisa in onderstaande video) blijft je huis gegarandeerd schoon.

 

Neem nu een abonnement op Kek Mama en profiteer van een geweldige aanbieding: 8 nummers én een Studio Noos-tas voor maar € 49,95!