speelgoedtrends_2020

Het is alweer bijna Sinterklaas. Dus voor het geval er nog wat ruimte is op het verlanglijstje van je kind: dé speelgoedtrends van 2020. 

1. Artiesten van de toekomst

Van fanatiek vloggen tot dansen op TikTok: het nieuwe speelgoed gaat helemaal mee met de hype van nu. Bekijk bijvoorbeeld deze LOL remixlijn (helemaal gebaseerd op muziek en dj's) en de VTech vlogcamera

Article continues after the ad

 

2. Land vol bouwmeesters

LEGO-masters maakte dit jaar een succesvolle comeback op de Nederlandse televisie. Het resultaat: een flinke stijging in de verkoop van bouwspeelgoed. Tips: de GraviTrax knikkerbaan en Super Mario LEGO

 

Lees ook
Coronaproof Sinterklaas vieren: zó doe je dat >

 

3. Spelen met het hele gezin 

Meer thuiswerken betekent meer tijd met het gezin. Gezelschapspellen zijn daardoor populairder dan ooit. Bijvoorbeeld: Monopoly in de Efteling of de junioreditie.

 

4. Duurzaam spelen 

Duurzaam speelgoed wordt meer en meer verkocht. De blokjes (én de verpakking) van BiOBUDDI zijn gemaakt van duurzaam en natuurlijk materiaal en deze ecoversie van Nijntje bestaat voor 100 procent uit PET-flessen.

 

5. Oud en vertrouwd

Volgens bol.com komen veel oude, vertrouwde toppers weer langzaam terug. Neem bijvoorbeeld speelgoed van Frozen, Pokémon en Mario. Wedden dat je kind er blij van wordt?

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >