masterclass_planeten

Fantaseert jouw kind het liefst over een trip naar de maan of een wandeling op Mars? Tip: volg samen de online masterclass van planeetonderzoeker Sebastiaan de Vet. Hierin neemt hij alle deelnemers mee op reis door het heelal.

Tijdens de online masterclass krijg je tien reistips om het zonnestelsel van dichtbij te ontdekken. Er zijn namelijk plekken op aarde die zó sterk overeenkomen met het landschap op bepaalde planeten, dat deze gebruikt worden voor planeetonderzoek.

Article continues after the ad

 

Nieuwe ontdekkingen

Sebastiaan wil wetenschap begrijpelijk maken, ook voor mensen buiten de universiteit. Hij geeft lezingen door heel Nederland en in de media om te vertellen over nieuwe ontdekkingen binnen het planeetonderzoek. Sebastiaan is verbonden aan de Faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek van de TU Delft en is gespecialiseerd in landschappen en de processen die het landschap vormgeven.

 

Hoe werkt het?

  • Stap 1. Druk op de bestelknop en rond de bestelling af.
  • Stap 2. Je ontvangt een bevestigingsmail van de aanschaf van de online masterclass en whitepaper met daarin de verdere instructies.
  • Stap 3. Op zondag 28 februari krijg je uiterlijk om 14.00 uur een unieke kijkerslink van Dreamteachers (tip: check ook even je spambox als je om 14:00 uur nog niets ontvangen hebt). Voor het bekijken van de online masterclass hoeft geen programma te worden gedownload. Het openen van de link is voldoende.
  • Stap 4. De online masterclass is te bekijken vanaf zondag 28 februari 17:00 t/m 7 maart.

 

Je kunt deze online masterclass bekijken van zondag 28 februari 17:00 t/m 7 maart voor €24,95. Bestel je tickets hier!