regenlaarzen kinderen
Beeld: Shutterstock

Je kind wil door alle plassen stampen, jij wil dat-ie droge voeten houdt. De oplossing: een stel fijne regenlaarzen. Wij zetten een paar mooie modellen voor je op een rij.
 

Bergstein

regenlaarzen-kinderen

Article continues after the ad

Zeg je een regenlaars, dan zeg je Bergstein. Het schoeisel is namelijk gemaakt van soepel natuurrubber, waardoor het merk heerlijk comfortabel zit. En je kunt de laars kopen in de favoriete kleur van je kind, want de keuze is reuze: van kanariegeel tot suikerspin-roze en alles daar tussenin.

Je koopt ze hier.

 

Gevavi

regenlaarzen-kinderen

Ooit begonnen met het maken van traditionele klompen en inmiddels een merk dat bekend staat om allerlei soorten schoenen, waaronder fijne, stevige regenlaarzen. Je kunt kiezen voor neutrale kleuren of een leuk printje zoals vlinders, hartjes of een heuze laars van het politiecorps.

Je koopt het merk hier.

 

Druppies

regenlaarzen-kinderen

Is het niet alleen nat, maar ook fris buiten? Dan geven deze ‘Druppies’ je kind lekker warme voeten. De laarzen zijn namelijk voorzien van een fleece binnenvoering: kom maar op met die koude winter.

Je koopt ze hier.
 

Lees ook:
Door deze tips wordt een boswandeling met je kind nog leuker >

 

Ducksday

regenlaarzen-kinderen

Als je kind er zelfs in de regen stylish bij wil lopen, kies je voor de laarzen van Ducksday. Daarvan kun je de siliconen veters namelijk vervangen door een andere kleur of meerdere kleuren combineren. En dan heeft de laars zelf ook nog een lekker opvallend printje.

Je bestelt ze hier.

 

Playshoes

regenlaarzen-kinderen

Stippen, dieren, bloemen, vervoersmiddelen: bedenk het, of je vindt er een laars van bij Playshoes. Liever gewoon effen? Ook geen probleem. Veel modellen hebben een aantrekkoord aan de bovenkant van de laars, zodat hij ook comfortabel om de kuit zit.

Je koopt ze hier.

 

Stephen Joseph

regenlaarzen-kinderen

Met de vrolijke printjes van Stephen Joseph kan je kind iedere regenbui trotseren. Schijnt daarna weer de zon? Door de binnenzool te verwijderen voorkom je plakvoetjes.

Verkrijgbaar in tientallen verschillende kleuren.

 

Disney

regenlaarzen-kinderen

Is je kind weg van Frozen of Cars? Dan kan hij met déze Disney laarzen geheel in stijl uitwaaien op het strand of een lange herfstwandeling maken in het bos.

Je koopt ze hier.
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >