Deze 8 luxe (maar handige!) babyitems zijn tijdens Black Friday wél betaalbaar

24.11.2021 06:46
bankrekening makkelijker geld uitgeven

Maakt je hoofd soms overuren en kun je vaak pas op de bank ploffen wanneer het zo’n beetje bedtijd is? Aan al die drukke, hardwerkende, multitaskende maar vooral liefhebbende moeders: we’ve got your back. We selecteerden 8 luxe items die je leven net wat comfortabeler maken en je nu met korting scoort. 

1. Puckababy slaapzak

Deze slaapzak van Puckababy is aanpasbaar aan de lengte van je kindje en aan de vier seizoenen. Dit betekent dat je vanaf 6 maanden tot aan een leeftijd van 2,5 jaar gedurende het hele jaar een ideale slaapzak voor je kindje hebt. Scheelt jou weer tijd en – op de lange termijn – geld.
– Afritsbare mouwen
– TOG waarde: 0,5 – 2,5
– In lengte verstelbaar

Ja, ik wil de Puckababy nu met 20% korting bestellen

 

Lees ook:
Zó kies je de juiste slaapzak voor je kind >

2. Philips 4-in-1 babyvoedingsmaker

Wil je wel verse babyvoeding maken, maar weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen om alles klaar te maken om vervolgens weer tig pannen en staafmixers te moeten afwassen? Dan is een foodprocessor, zoals deze van Philips, ideaal. Hij stoomt, blendt ontdooit en verwarmt. En omdat je maar één keukenapparaat gebruikt, heb je ook weinig afwas (en de vaat díe je hebt, is ook nog eens vaatwasserbestendig). Je scoort ‘m nu met 44% korting.
– Mogelijkheid om fijn en grof te mengen
– Geschikt voor elke voedingsfase 
– BPA vrij

Gemak dient de mens, shoppen maar!

3. Elvie dubbele borstkolf

De Elvie Pump is dé hit onder de borstkolven van dit moment. En dat is niet voor niets: deze borstkolf is namelijk zo klein en licht dat je deze onder je voedingsbh kunt dragen. Het is een prijzig product, maar met Black Friday een goed moment om de Elvie te shoppen. En helemaal passend bij de drukke mama’s van deze tijd, omdat je kunt kolven waar je maar wilt. 
– Geluidloos
– Te gebruiken in combinatie met een gratis app
– Zonder kabels

Dit is dé uitkomst voor mij, ik shop ‘m hier met 10% korting
 

4. Qute Q-Rocker wipstoel

Bespaar jezelf een kromme rug: de Qute Q-Rocker wiegt van links naar rechts en heeft 5 verschillende snelheden. De comfortabele wipstoel heeft maar liefst 16 melodietjes waarvan 5 natuurgeluidjes. Als je baby daarmee niet in slaapt valt, weten wij het ook niet meer. 
– Timerfunctie 15-30-60 min
– Geschikt vanaf de geboorte tot 9 kg
– Zachte jersey stof

Ideaal, met de Qute Q-Rocker (36% korting) heb ik even mijn handen vrij
 

5. Stokke Tripp Trapp

Ook als je ‘m zelf (nog) niet in huis hebt, kun je niet om de Tripp Trapp heen. Deze stevige en veilige stoel (die al in 1972 ontworpen is!) is nog altijd in vele eetkamers te spotten. En dat heeft een reden, want je kunt deze meegroeistoel een leven lang gebruiken. In combinatie met de (los verkrijgbare) newbornset is de kinderstoel vanaf de geboorte te gebruiken. Je scoort ‘m nu van €273,- voor €209,- inclusief babyset.
– Gemaakt van sterk en duurzaam beukenhout, met krasbestendige laag.
– Geschikt tot 136 kilo, ook volwassenen kunnen comfortabel zitten
– Eenvoudig te verstellen

Ik wil deze klassieker nu met 23% korting bestellen

 

Lees ook: 
Om deze reden is een kinderstoel écht onmisbaar >

6. Reisbedje

Of je nu op vakantie gaat of je baby naar opa en oma brengt voor een logeerpartijtje, het is altijd fijn om te weten dat je kind op een andere plek net zo comfortabel kan slapen als thuis. Met dit reisbedje van Kidsriver kun je je zorgen opzij zetten. Het bedje wordt geleverd met een bodemverhoger en is daardoor geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 15 kg.
– Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm 
– Zijkanten zijn gemaakt van mesh 
– Inklapbaar en mee te nemen in reistas

Dit is de perfecte travelbuddy voor mij (en je bespaart nu 47%)
 

7. Luvion babyfoon

Een paradepaardje onder de babyfoons, deze beeldbabyfoon van Luvion. Het model heeft een helder kleurenbeeldscherm met 5 meter nachtzicht, een aantal slaapliedjes en een terugspreekfunctie. En ondanks al deze fijne functies, is de babyfoon bijzonder makkelijk in te stellen.
– Gecodeerd signaal zorgt voor een 100% volledige veilige en storingsvrije connectie
– Digitale verbinding
– Met zoomfunctie

De Luvion shop je met Black Friday met 32% korting, nu voor €129,-
 

8. Yepp Kinderzitje fiets

Het eerste fietsritje met je kind is toch weer een bijzonder moment, maar misschien ook een beetje spannend. In dit fietszitje zit je kind in elk geval veilig en comfortabel, door het schokabsorberende maar zachte design. Heerlijk om zo samen de wereld te gaan ontdekken, toch? De adapter is los verkrijgbaar.
– Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar oud en tot maximaal 15 kg
– Eenvoudig aan het stuur te bevestigen
– Met vijfpuntsgordel

Samen fietsen doen we met het zitje van Yepp (nu met 44% korting)
 

Nog meer Kek Mama? Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >