originele_verjaardagscadeaus_voor_kleuters_onder_de_10_euro

En ineens wordt je kind 4 en sta je met je handen in het haar voor de winkelschappen. Want wat moet je nu weer kopen voor z'n verjaardag? Pak dit lijstje erbij voor de nodige inspiratie.

  • Twee keer knipperen en je kind gaat naar de basisschool. Een mijlpaal die je kunt vieren met nieuwe spullen: een broodtrommel en een beker, bijvoorbeeld. De keuze is reuze en vaak slaag je voor nog geen tientje. 
  • Toch meer van de doe-cadeaus? Maak dan een doosje en stop daar kaarten in met opdrachten die je samen met je kind op zijn verjaardag kunt doen. Een spelletje spelen, bijvoorbeeld. Of een film kijken naar keuze. Kost niks en je hebt plezier voor tien.
  • Of ga een dag naar het museum. Soms zijn kinderen gratis, maar zo niet dan betaal je nooit meer dan 10 euro. En om het je helemáál makkelijk te maken, vind je hier de leukste musea voor kleuters.
  • Een dag naar een binnenspeeltuin: ook leuk. Ja, zelfs voor jou, want terwijl je kind druk is met rennen, klimmen en klauteren, kijk jij op je dooie gemak van een afstand (en met een kop koffie en gebak) hoe het eraan toegaat daar in dat speelparadijs.
  • Ook altijd een knaller: een scheetkussen. Wordt vaak vergeten, maar zeg eens eerlijk: welk kind maak je er nu niet blij mee? Schade: nog geen 3 euro.
  • Neem het als een mantra in je op: praktisch, praktisch, praktisch. Zit je kind op voetbal? Koop nieuwe scheenbeschermers. Scheurt hij zowat z'n pyjama? Kies dan samen een nieuwe uit. Het is natuurlijk valsspelen - dit zijn immers dingen die je toch wel koopt - maar goed, weet jouw kind veel...
  • Of ga voor de makkelijke (maar eeuwig succesvolle) weg en koop een spaarvarken. Trommel opa, oma, tante en buurvrouw op om 'm te vullen en je kind kan na afloop zelf wat moois uitzoeken.

 

More content below the advertising

Lees ook
Op deze basisschool mogen kinderen niet meer trakteren >

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, fijne (uit)tips en grappige fotoseries in je mailbox >