7x de leukste kindercolberts en -gilets voor de feestdagen

15.12.2020 15:02
leukste kindercolberts en gilets feestdagen Beeld: Getty Images

Je vent mag wel oppassen: als jullie kind één van deze colberts of giletjes draagt, is-ie de meest sexy man aan de kersttafel.

Le Chic Garcon

En óf jouw kind chic is met dit blauwe gilet. Op de voorkant zitten leuke paspelzakken en drie knoopjes. Draag er een wit overhemd onder en je kind kan zó aanschuiven aan de kerstdis.

Koop ‘m hier.

 

Red & Blu

Een fijn katoenen gilet in het grijs, die je perfect kunt combineren met een chique stropdas. Of ga voor de casual look met een jeans.

Koop het giletje hier.

 

Hema

Een zwart giletje van honderd procent katoen: lekker zacht en comfy. En nog een voordeel: hij kost bijna niets.

Je koopt ‘m hier.

 

Nog meer tips voor de feestdagen?
Volg ons op Facebook en Instagram >

Name It

Een fijn geweven blazer in lichtgrijze kleur, waardoor-ie met bijna alles wel te combineren is. Aan de voorkant zitten twee knopen en de achterkant een split.

Bestel deze blazer van Name It hier.

 

Retour Jeans

Met deze blazer sla je twee vliegen in één klap: hij staat met een leuk overhemd chique voor de kerst, maar ook op de verjaardag van opa of oma mag je kind er wezen. Hij heeft een platte kraag en is donkergrijs van kleur.

Bestel ‘m hier, tijdelijk met korting.

 

WE Fashion

Hoe kerstig wil je het hebben? Deze blazer van velours heeft een stretchstof en zwarte, smalle revers. Vlinderstrikje erbij en je kind is om door een ringetje te halen. Ook verkrijgbaar in zwart, groen en donkerblauw.

Bestel de blazer hier.

 

Name It

Zoek je eens iets anders, dan is dit een geweldige outfit: een broek met gilet in Noorse stijl. Het gilet en de broek zijn gemaakt van wolmix, waardoor ze heerlijk warm zijn.  

De traditionele geborduurde details en antieke knoopjes maken ‘m helemaal af.

Hier koop je de set.

 

 

Lees ook:
7x de leukste kerstjurkjes voor kinderen >