7x de leukste kerstjurkjes voor kinderen

15.12.2020 13:29
kerstjurken jurkjes kinderen Beeld: Getty Images

Pailletten, pofmouwtjes of ruches: met één van deze kinderjurkjes wordt het hoe dan ook een geslaagde kerst. Scoor ze nu met een fijne korting.

Volle rok

Door de rits op de rug heeft je kind even hulp nodig bij het aantrekken, maar daarna zit deze prachtige jacquard geweven jurk als gegoten.

De plooitjes in de taille en de volumineuze rok maken ‘m extra feestelijk.

Bestel de jurk hier.

 

Chique

Roze, paars en goud: een perfecte kleurencombi voor de kerst. Dit luchtige jurkje heeft dubbele lagen aan de onderkant en een elastische taille. De transparante mouwen maken ‘m extra chique.

Bestel het jurkje nu met een flinke korting.

 

Op en top kerst

Als je de Kerstman even lief aankijkt, dan wil hij vast wel diep in zijn buidel tasten voor deze schitterende feestjurk. Je kind steelt er de show mee tijdens het kerstdiner en oud en nieuw, maar ook op de eerstvolgende bruiloft.

Bestel ‘m hier.

 

Lees ook:
Deze kindvriendelijke kerstballen zijn niet kapot te krijgen >

 

Lekker luchtig

Zwieren maar, want daar lijkt deze feestjurk met ruches voor gemaakt. Hij heeft een opstaande kraag en elastische boordjes aan de uiteinden van de mouwen.

Koop het jurkje hier.

 

Glitterfestijn 

Over shiny gesproken – zodra je kind in deze jurk binnenkomt, knippert iedereen twee keer met z’n ogen. Hij wordt gesloten met knoopjes aan de achterkant en de rok valt tot net boven de knie.

Bestel de jurk hier.

Pofmouwtjes

Liever wat minder opvallends? Deze schattige stippenjurk heeft een lage taille en lange pofmouwen. Een gekleurde legging erbij en een mooie ketting en je kind is klaar voor een topavond.

Bestel de stippenjurk hier.

 

Lief én stoer

Geen zorgen dat-ie doorschijnt, want deze leuke jurk heeft een onderrokje. De laagjes geven ‘m bovendien een extra volle look. Als je kind van dierenprints houdt, is dit niet alleen een topjurk voor de kerst, maar ook voor de rest van het seizoen.

Bestel ‘m hier, nu met korting.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >