Beeld: Getty
Beeld: Getty

Eerder schreven we al over deze hilarische leugens, maar man: jullie kunnen er ook wat van. Daarom hebben we een selectie gemaakt van jullie dolkomische verzinsels (om bestwil).

1. Serina: "Wij vertellen dat de wegwerkers mannetjes zijn die controleren of kinderen wel lief en rustig zijn in de auto. Ze durven geen woord te zeggen als ze een oranje hesje zien. En o wee als wij dan te hard praten."

 

2. Stephanie: "Onze kinderen geloven dat wij als papa en mama altijd álles zien wat zij doen... Ze willen alleen steeds weten waar de camera's op hun kamers verstopt worden."

 

3. Natasja: "Je moet goed je best doen op school anders eindig je in de hagelslagfabriek en moet je de hele dag hagelslag knippen: dit hebben mijn kinderen lang geloofd. En om ze goed te laten eten zei ik op vakantie in Terschelling dat ze van het eiland zouden afwaaien als ze niet goed zouden eten. Het hielp."

 

4. Eva: "Dat mango naar poep smaakt zodat ik hem alleen kon opeten."

 

5. Joyce: "Mijn peuter is vaak ondeugend en gaat in het bad staan: ik ben als de dood dat hij uitglijdt en met zijn mond op de rand van het bad valt (dat is mijn eigen jeugdtrauma, oeps). Tegelijkertijd was hij nieuwsgierig waarom mama geen piemel heeft. Dus ik heb hem wijsgemaakt dat mijn piemel is afgebroken omdat ik opstond in bad, uitgleed en hem daarom ben kwijtgeraakt, dus dat hij gewoon altijd veilig in het bad op zijn billen moet blijven zitten."

 

6. Esmeralda: "Ik verzon dat als je jokt er een streep op je voorhoofd verschijnt. Vervolgens deed dochterlief haar hand op haar voorhoofd als ze tegen mij jokte."

fotoserie mannen vaderschap

Deze vaders werden van te voren niet gewaarschuwd voor ingewikkelde meisjeskleding, draagdoeken en babyvoeding. Resultaat? Een hilarische fotoserie.

De vader die z'n dochter een onvergetelijke dag had willen bezorgen...

 

Ook bij z'n zoon liep het anders dan gepland.

 

Of de vader die dacht dat een draagdoek omknopen...

 

Lees ook
'Papaklas' bereidt vaders voor op het vaderschap >

 

Een hapje opwarmen...

 

Z'n dochter aankleden...

 

Koekjes bakken...

 

Of eten klaarmaken simpel was.

 

Nee hoor. Het vaderschap gaat niet altijd over rozen.

Dit artikel is al een keer eerder gepubliceerd.

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

12 redenen huilen kinderen

Het verkeerde boekje voorlezen, mensen die niet terugzwaaien of het moment dat ze erachter komen dat de snacks op zijn. Er zijn veel redenen voor kinderen om een potje te gaan grienen, maar soms kun je er als ouder geen touw aan vast knopen. Zo ook niet bij deze foto's.

Papa en ik


 

Toekomstige acteur

Tja...


 

Dat gaan we dus écht niet delen


 

Privacy wordt niet gewaardeerd


 

Soms weet je het ook gewoon niet


 

'Maar, waarom niet?'


 

Het gemiddelde ochtendritueel


Lees ook
Fotoserie: 8x creatieve wraakacties van kinderen >

 

En dit ook


 

Beetje besluiteloos


 

Is ook best eng


 

Het leven is ook zwaar

Bron: BoredPanda.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >