Beeld: Getty
Beeld: Getty

Eerder schreven we al over deze hilarische leugens, maar man: jullie kunnen er ook wat van. Daarom hebben we een selectie gemaakt van jullie dolkomische verzinsels (om bestwil).

1. Serina: "Wij vertellen dat de wegwerkers mannetjes zijn die controleren of kinderen wel lief en rustig zijn in de auto. Ze durven geen woord te zeggen als ze een oranje hesje zien. En o wee als wij dan te hard praten."

More content below the advertising

 

2. Stephanie: "Onze kinderen geloven dat wij als papa en mama altijd álles zien wat zij doen... Ze willen alleen steeds weten waar de camera's op hun kamers verstopt worden."

 

3. Natasja: "Je moet goed je best doen op school anders eindig je in de hagelslagfabriek en moet je de hele dag hagelslag knippen: dit hebben mijn kinderen lang geloofd. En om ze goed te laten eten zei ik op vakantie in Terschelling dat ze van het eiland zouden afwaaien als ze niet goed zouden eten. Het hielp."

 

4. Eva: "Dat mango naar poep smaakt zodat ik hem alleen kon opeten."

 

5. Joyce: "Mijn peuter is vaak ondeugend en gaat in het bad staan: ik ben als de dood dat hij uitglijdt en met zijn mond op de rand van het bad valt (dat is mijn eigen jeugdtrauma, oeps). Tegelijkertijd was hij nieuwsgierig waarom mama geen piemel heeft. Dus ik heb hem wijsgemaakt dat mijn piemel is afgebroken omdat ik opstond in bad, uitgleed en hem daarom ben kwijtgeraakt, dus dat hij gewoon altijd veilig in het bad op zijn billen moet blijven zitten."

 

6. Esmeralda: "Ik verzon dat als je jokt er een streep op je voorhoofd verschijnt. Vervolgens deed dochterlief haar hand op haar voorhoofd als ze tegen mij jokte."