fijne en praktische babyfoons
Beeld: Shutterstock

Als je baby boven ligt te slapen, houd je hem met een babyfoon vanaf afstand in de gaten. Wij zetten een paar fijne modellen voor je op een rij: van basic tot uitgebreid.

Alecto Baby DBX-88

fijne-en-praktische-babyfoons

Article continues after the ad

Al jaren de best verkochte babyfoon in de hele Benelux. Op de ouderunit kun je gemakkelijk zien hoe warm het in de kamer van je baby is en je kunt op afstand het nachtlampje of slaapliedje bedienen.

Bestel ‘m hier.

 

Foresta

fijne-en-praktische-babyfoons

Handig: deze babyfoon kun je zowel horizontaal als verticaal bevestigen, op een kastje of aan de muur. Bovendien is het scherm extra groot en heb je dankzij de 1080Pixels haarscherp beeld: zo mis je geen enkele beweging van je baby.

Je koopt ‘m hier.
 

Lees ook:
Zo voorkom je dat je babyfoon gehackt wordt >

 

Philips Avent SCD733/26

fijne-en-praktische-babyfoons

Huilt je baby en staat het geluid van de ouderunit niet aan, dan krijg je alsnog knipperende lampjes te zien. Ook krijg je bij deze babyfoon van Philips een nachtlampje met sterrenprojectie, die je van afstand kunt activeren.

Je koopt ‘m hier.

 

Luvion Easy Babyphone 

fijne-en-praktische-babyfoons

Als je al die toeters en bellen niet nodig hebt, maar wel graag je kleine in de gaten wilt houden via een camera, ga je voor de Luvion Easy Babyphone. Dan ben je verzekerd van een goed bereik, scherp beeld en de handige terugspreekfunctie.

Je koopt ‘m hier.

 

Motorola MBP-8

fijne-en-praktische-babyfoons

Met dit model heb je nooit een lege accu of lege batterijen, want je stopt beide units (ouder en kind) direct in het stopcontact. Er zit geen camera bij, maar de hooggevoelige microfoon laat elk klein huiltje door.

Je koopt deze babyfoon hier.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >