Betrapt tijdens seks: ‘De rest van de vakantie hebben we de romantiek maar verbannen’

28.11.2022 14:42
Hilary Duff over seks tijdens zwangerschap Beeld: Getty Images

Kan best toch? Zo’n verwenmomentje alleen met je nieuwe liefde. Zelfs wanneer je voor het eerst met je samengestelde gezinnetje gaat kamperen.

Michaëla (45): “Voor het eerst met het samengestelde gezin kamperen klinkt dolgezellig – en dat was het ook – maar echt goed voor je seksleven is het niet. Al die kinderen die in- en uitlopen, de dunne wandjes van de caravan/tent/vouwwagen.

“Na een week droogstaan klapten nieuwe liefde Jeroen en ik bijna uit elkaar”

Na een week droogstaan klapten nieuwe liefde Jeroen en ik bijna uit elkaar. Dus toen het hele spul naar de bonte avond was, besloten wij er samen ook een dolle boel van te maken.

Lees ook – Betrapt tijdens de seksiësta: ‘De Spaanse schoonmaakster schrok zich rot’ >

Romantisch momentje

Net toen ik heerlijk werd gemasseerd, mijn naakte lichaam volledig in de olie en mijn vriend zich boven op mijn rug vlijde, kwam mijn tienjarige dochter huilend binnen. Ze was gevallen en wilde geen troostende (stief)broers of zussen, maar moederliefde. Ik zei dat Jeroen me zojuist had ingesmeerd met aftersun en won wat tijd door haar om te kopen met de reep chocolade uit de koelbox.

Snel droogde ik me af om haar te kunnen troosten. Gelukkig was ze te verdrietig om goed te beseffen wat er gaande was. De rest van de vakantie hebben Jeroen en ik de romantiek maar verbannen.”

 

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.