Deze bikini past bij jouw stijl

20.04.2021 09:40
verliefd op de juf van kind verboden terrein Beeld: Getty Images

Het feit ligt er. De dagen worden langer, de zon wordt scherper en de zonvakanties komen (hopelijk) stééds een stapje dichterbij. Een slimme meid is voorbereid en slaat nu alvast haar slag voor haar perfecte bikini.

Wat we bedoelen met een perfecte bikini? Eentje die precies in je straatje past en waar je je helemaal jezelf in voelt. En daar hoef je niet zelf voor op jacht te gaan – we helpen je graag een handje met de ideale bikini bij jouw stijl. Want van klassiek tot on trend, je kunt als om op swimwear gaat héél veel kanten op.

#1 Romantisch

Met een romantische stijl vind je het ook op het strand belangrijk dat je vrouwelijkheid uitstraalt. Hoe je dat doet? Ga voor een ruffle bikini, zachte tinten of vrolijke prints. Heb jij kleine borsten en zou je er best een maatje bij willen smokkelen? Zorg dan dat je bikinitop ruffles bevat, zo lijken ze nét even wat groter. Bredere heupen creëer je door voor een bikinibroekje met touwtjes te gaan. 

#2 Klassiek

De klassieke bikini is er één die vooral klasse uitstraalt. De bikini met stippen is daar een heel mooi voorbeeld van. Heb jij een buikje en hou je die liever voor jezelf? Ga dan voor een high waist bikinibroekje. Naast de variant met stippen zijn ook de zwarte bikini en gestreepte bikini dé perfecte opties voor de klassieke stijl.

#3 Casual

Als casual vrouw zijnde zoek jij niet te veel poespas in je bikini. We houden het dan ook rustig, want met ruffles, opvallende prints of felle kleuren voel jij je niet op je gemak. Toch kleur proberen? Ga voor een minder felle tint, zoals roestoranje of donkerblauw. 

#4 On trend

Als we kijken naar de laatste trends op bikinigebied zien we vooral veel frisse kleuren. Maar ook prints: dierenprint met een twist, tropische prints en andere kleurrijke motieven zijn hip als het op badmode aankomt. Qua model zien we de v-shape bikini een nóg grotere opmars maken.

#5 Glamorous

Glam op het strand paraderen is appeltje-eitje met een bikini die helemaal aan jouw eisen voldoet. Het belangrijkste? De bikini moet een beetje sex-appeal uitstralen. Een hoog uitgesneden broekje, een laag uitgesneden topje: je mag best laten zien waar je trots op bent.