Wil jij de juf of meester van jouw kind graag bedanken? Die vraag stelden we onlangs op onze facebookpagina. We kregen ongelofelijk veel reacties over geweldige juffen en meesters, maar juf Simone van groep 5 van basisschool Patricius in het Limburgse Echt sprong eruit. Benieuwd hoe Kek Mama’s Sara en Fleurop haar verrasten? In deze video zie je hoe dat ging.

More content below the advertising

Meer dan 70 ouders gaven juf Simone op. ‘Juf Simone is een knutseljuf en een praktijkjuf: ze maakt haar lesstof tastbaar zodat kinderen veel makkelijker leren én hun plezier in leren behouden. Bovendien ziet ze alles, bij iedereen, waardoor de kinderen uit haar klas zich op hun gemak voelen en met plezier naar school gaan. Ze is kortom het type juf waar kinderen jaren naar uitkijken om bij in de klas te komen. Het trieste aan dit verhaal is dat juf Simone, na jaren op dezelfde school les gegeven te hebben, de school moet verlaten. Hier hebben alle kinderen en ouders buikpijn van. Daarom zou het geweldig zijn als juf Simone nog één keer extra in het zonnetje gezet kan worden. Als iemand dit verdient, is zij het wel.’
En dus kreeg een heel verraste juf Simone op de laatste schooldag bloemen van Kek Mama’s Sara en van alle kinderen van groep 5. Ook krijgt zij een jaar lang elke maand een prachtig boeket toegestuurd van Fleurop.

 

Speciale boeketten voor juffen en meesters

Op vrijdag 5 oktober is het de Dag van de Leerkracht. Wil jij de juf of meester van je kind graag bedanken? Fleurop heeft een speciale selectie van mooie boeketten gemaakt.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

 

Saar Koningsberger is nog steeds in Maleisië met haar gezin en niet alleen zij, maar ook dochter Scottie geniet enorm, zo blijkt uit haar nieuwste vlog. Zon, zee, strand, hangmat: niets meer aan doen.

More content below the advertising

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Rachel 'De Huismuts' Siwaletti, eerder met een openhartig interview in Kek Mama, maakt vlogs die we je niet willen onthouden. Dit keer neemt ze haar volgers mee tijdens de grote verhuizing, showt ze de eerste babykleertjes én de eerste beelden van haar nieuwe interieur.

More content below the advertising

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >