Geloof het of niet, maar je kunt enorm makkelijk en supersnel energie besparen in je huis. Hoe? Met de gratis energiescan van Nuon.

De energiescan

Iedere situatie is anders. Daarom helpt Nuon met de energiescan, om op een makkelijke manier inzichtelijk te maken hoe je simpel energie kunt besparen en belangrijker: wat het je oplevert.

 

Lekker makkelijk

Het werkt zo: je begint een videogesprek met een energie adviseur van Nuon, laat via je smartphone, tablet of laptop je huis zien en krijgt vervolgens persoonlijk advies en concrete bespaartips die je hup, zó kunt uitvoeren. Kost je geen gedoe en is lekker makkelijk.

Wist je bijvoorbeeld dat die gezellige rij knuffels op de kamer van je kind enorm veel warmte tegenhouden als ze voor de radiator staan? Geldt ook voor radiatorbekleding: beter schilder je de verwarming in wat gezellige kleuren of plak je er een berg stickers op. Ziet er hartstikke leuk uit en je verwarming staat niet voor niets te loeien.

Zo zie je maar: zelfs de kleinste veranderingen in huis kunnen al helpen om energie te besparen.

 

Binnenkijken bij Naomi

Ook oud-hockeyer Naomi van As deed een energiescan in haar eigen huis. Ze had een gezellig videogesprek met een medewerker van Nuon, liet met haar telefoon haar huis zien en kreeg een paar loeihandige tips. Hoefde ze de deur niet eens voor uit. En raad eens: door alleen al haar poef met kussens te verplaatsen, de oplader uit het stopcontact te halen en de woonkamerdeur dicht te doen, bespaart ze flink wat energie. Kijk zelf maar.
 

 

Wat Naomi ervan vond? Dat zie je hieronder!

 

Meer weten?

Ook zo'n superhandige energiescan doen? Klik hier.

 

 

 

 

Na een traject van 2,5 jaar is presentatrice Saar Koningsberger zwanger. Om dit mooie nieuws met iedereen te kunnen delen, publiceert ze dagelijks een vlog. Wij selecteren elke week de leukste voor je, met vandaag: tips voor het gebruik van hydrofiele doeken. "Het schijnt een magisch ding te zijn waar je van alles mee kunt en je moet er minstens 25 hebben! 25?!"

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Het waren weer drukke dagen in huize Eden en Laurenz: Brandon heeft last van doorkomende kiezen, zo heftig dat-ie er al nachten van moet overgeven. Dus slapen? Daar komt het niet van. Bobbi: 'Niet te doen. Het is echt heel zielig.'

Bron: LINDA.tv

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >