Welterusten: de fijnste slaapzakken voor je baby

14.04.2021 11:12
fijnste slaapzakken baby Beeld: Getty Images

In een slaapzak voelt je baby zich veilig en geborgen. Ook kan een slaapzak uitkomst bieden als je kind de dekentjes steeds van zich af trappelt. Wij zochten een aantal fijne modellen voor je uit.

Benieuwd waar je op moet letten als je van plan bent een slaapzak voor je baby aan te schaffen? Lees er hier alles over.
 

Hema

Het kan natuurlijk niet anders dan dat jouw kleine dino-fan in deze slaapzak als een roos in slaap valt. De slaapzak is geschikt voor de zomer en bij extreem warm weer kun je de mouwen eraf ritsen.

– Katoen en viscose
– TOG 0.5
– Wasbaar tot zestig graden

Bestel de slaapzak hier

 

Briljant

Geen schaapjes tellen, maar regenboogjes. Deze schattige slaapzak heeft een rits die aan de onderkant sluit en is geschikt voor de zomer. Ook verkrijgbaar in het roze en geel.

– 100% Katoen
– Wasbaar op veertig graden
– TOG 0.4

Koop ‘m hier

 

Hema 

Lekker zomers, deze mosterdgele slaapzak. Hij heeft een grafische print en is gemaakt van mousseline katoen met ingeweven ruitjespatroon: dat slaapt dus heerlijk luchtig.

– 100% Katoen
– Mouwloos, met ritssluiting
– TOG 0.5

Koop de slaapzak hier

 

Nog meer fijne tips voor je baby?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

 

Jollein

In deze slaapzak doet je kindje net als deze vrolijke luiaards: heerlijk luieren in bed.
Het is een vierseizoenen-model, dus je kunt ‘m het hele jaar door gebruiken. In de winter is hij lekker warm en als de temperaturen oplopen, rits je de mouwen eraf.

– Jersey katoen
– TOG 2.0 – 3.0
– Polyester voering

Hier bestel je de slaapzak

 

Puckababy

Nog zo’n fijne allrounder: de 4 seasons slaapzak van Puckababy. De teddy voering zit ’s winters heerlijk warm en zacht, ’s zomers haal je die er gemakkelijk uit. Ook kun je ‘m verstellen in lengte: hij sluit dus altijd perfect aan.

– 100% Katoen
– Stretch
– Van 6 mnd tot 2,5 jaar

Hier koop je ‘m

 

Bemini 

Lekker zacht en multifunctioneel: in deze slaapzak van Bemini kan je kind slapen, maar ook spelen. Aan de onderkant kun je de zak namelijk snel openritsen om de benen te scheiden en wordt het dus een fijne trappelzak.

Ook handig: de slaapzak is te gebruiken in alle modellen autostoeltjes en buggy’s met een drie- of vijfpunts-gordelsysteem. Kan je kind dus ook lekker slapen onderweg.

– Jersey katoen
– Verkrijgbaar in zeven kleuren
– Vier verschillende maten

Bestel ‘m hier

 

 

Lees ook:
Zó slaapt je baby de nachten snel door >