Van lichtslinger tot tafellamp: de leukste tips om je tuin meer sfeer te geven

28.03.2021 10:02
tuin_sfeervoller_maken Beeld: Shutterstock

Yes, stijgende temperaturen en de eerste warme zonnestralen. Maar dus ook de vraag: wat gaan we dit jaar doen met de tuin om sfeer te creëren? Of balkon natuurlijk, want we zijn niet allemaal gezegend met een grote tuin op het zuiden.

Met deze tips zit je sowieso goed.

 

Tuin- en steigerhoutverf

Verf alleen voor binnenshuis? Nee hoor, de tuin kan óók een flinke make-over krijgen met een lik(je) verf. De schutting bijvoorbeeld. Of check voor jezelf: hoe is het ondertussen gesteld met de houten tuinmeubels die je vorig jaar aangeschaft hebt? Wie weet dat die ook wel weer een nieuw uiterlijk kunnen gebruiken. Voor je de verfkwasten voor deze mooie tinten verf erbij pakt, is het belangrijk om eerst de meubels of schutting te reinigen, ontvetten en te schuren.
– Op waterbasis
– Zijdeglans finish
– Geschikt voor hout

Bestel de buitenverf hier

 

Lichtslinger Spirit Led

Niet alleen in je interieur wil je voor sfeer zorgen, ook in de tuin is dit gewenst. Die lange zomeravonden doen het namelijk veel beter met gezellig licht erbij. En mocht je dan toch iets romantisch te vieren hebben, is dit weliswaar de sfeermaker bij uitstek. Deze lampionnenslinger bestaat uit tien verschillende kleuren katoenballen op basis van Led verlichting.
– Exclusief batterijen
– 165 cm lang
– Tien katoenbollen

Bestel de lichtslinger

 

LW tuinbank 

Hoeveel vierkante meter je tuin of balkon ook is, je kunt het met slechts enkele meubels of accessoires omtoveren tot een echt buitenparadijsje. Deze ligstoel is voor zij met een balkon of klein terras: het ontwerp kan namelijk worden omgezet van een bank in een ligbed en andersom dankzij de verstelbare zijkanten. Beide zijn ontworpen met extra poten voor meer ondersteuning en veiligheid.
– Materiaal: acaciahout
– Afmetingen: lengte 155-190 cm x breedte 60 cm x hoogte 75 cm
– Inhoud: 1 x tuinbank, 2 x zitkussen, 2 x rugkussen, 2 x armleuning

Bestel het ligbed hier

 

Lees ook
5x tips om je tuin in één middag op te knappen  >

 

Hangmat Regenboog

Heb je twee bomen naast elkaar staan in je tuin? Die vrágen om een hangmat. Het is bij een hangmat van belang om het juiste formaat te selecteren. En: ga uit van je eigen lengte en tel daar vervolgens 40 cm bij op. Zo weet je zeker dat je languit kunt liggen. Deze hangmat heeft een lengte van 200 cm. Net alsof je op vakantie bent in eigen tuin.
– Duurzame materialen
– Materiaal: hout en polyester
– Afmetingen: lengte 200 cm x breedte 80 cm

Bestel de hangmat

 

Klimop-hekwerk

Maak hoekjes: een kruidenhoek, een vijver, een loungeplek om te lezen, wat je maar wil. Dé truc om compartimenten in je tuin te creëren is het aanleggen van een haag. Je kunt voor klimop of coniferen kiezen die als ze hoog opgaan toch smal bijgesnoeid kunnen worden. Dit praktische tuinscherm is opvouwbaar, vrijstaand en kan worden gebruikt als een tuinhek en kan helpen bij de groei van klimplanten.
– Opvouwbaar
– Afmetingen: breedte 180 cm x hoogte 107 cm
– Variabel verstelbaar

Bestel het hek

 

Lucide tafellamp La Donna

Op zoek naar een designwaardige lamp die het zowel binnen als buiten goed doet? Deze tafellamp is gemaakt uit hoogwaardig aluminium en speciaal ontworpen voor langdurig en duurzaam gebruik buiten. Je zet ze aan en uit met een touch-sensor en daar dim je de lamp ook mee. De ledlichtbron is geïntegreerd en geeft een warm, wit licht.
– Verbruik: 1x2W / 230V / A++ (incl.) – Dimbaar
– Afmetingen: breedte 19,7 cm, hoogte 29,2 cm
– Uitgerust met warm wit licht (2700K)

Bestel de lamp

 

Platinum zweefparasol Challenger

Vooral kinderen kunnen soms zo druk aan het spelen zijn, dat ze helemaal niet doorhebben dat de zon op hun huid brandt. Een zweefparasol is in dat opzicht een slimme investering. De naam zegt het al: een zweefparasol zweeft als het ware boven je terras. Doordat de parasolvoet naast je tuinset staat, heb je minder last van de parasolpaal midden door je tuinset of tafel. Hierdoor benut je de volledige ruimte onder het doek en kun je lekker met z’n allen in de schaduw eten of ontspannen. Hang de lichtslinger eerder uit dit rijtje eraan wanneer de avond valt en het is één en al sfeer.
– Polyester doek klasse 3
– Zijwaarts en achterwaarts kantelbaar
– Afmetingen: lengte 360 cm x hoogte 265 cm

Bestel de parasol

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!