Toffe babyjasjes om je kind warm te houden

05.05.2021 20:37
Babyjasje kopen Beeld Getty Images

Een pasgeboren baby kan zijn temperatuur nog niet zo goed regelen. Daarom is het heel belangrijk dat jij je kind, in ieder geval het eerste jaar, warm aankleedt. Een babyjasje is daarbij een must.

Konges Sløjd

Ga je een stukje wandelen in de buitenlucht met je baby in de kinderwagen? Dankzij het polyester materiaal van deze jas blijft-ie licht terwijl je kind toch geniet van een warme en isolerende laag. Naast de kwaliteit wordt deze jas ook zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd.
– 100% Polyester
– Water- en windafstotend
– Ademend

Bestellen

 

Deze jas van Nijntje kan aan twee kanten gedragen worden. Zo kan je het jasje altijd weer anders combineren. De ene kant is een effen groene kleur, de andere zijde is wit met een all-over Nijntjes print. De drukknopen zorgen ervoor dat je ‘m gemakkelijk aan en uit kan trekken. Gemaakt van zacht, elastisch katoen. Test het zelf: hoe dat voelt aan jouw hand wanneer je eroverheen wrijft, zo voelt het ook aan de huid van je kind.
– Met capuchon 
– Materiaal: 78% katoen, 3% elastaan, 19% polyester 
– Wasbaar op 40ºC 

Bestel

 

Koop een jas in de warmere maanden ook weer niet té warm, want dat kan voor een verhoging zorgen. Zowel volwassenen als baby’s hebben namelijk een normale lichaamstemperatuur tussen de 36,5°C en 37,5°C. Zomers is een zomerjas vaak wel voldoende om te voorkomen dat de temperatuur niet boven de 38°C komt. 
– Panterprint
– Drukknoop sluiting
– Biologisch katoen

Bestel de jas

 

Zeeman

Natúúrlijk wil je dat je baby er een beetje leuk uitziet. Maar onthoud wel dat baby’s groeien als kool: je kunt relatief veel geld uitgeven voor die ene jas, maar je zal toch in no time weer een nieuwe jas moeten aanschaffen. Dat is een afweging die je zelf moet maken. Deze jas van de Zeeman is gemaakt van een katoenen geweven stof en is gevoerd van binnen. Op de arm bevind zich een imitatie leder label en op de voorkant zitten 2 imitatie zakken met drukknopen.
– Elastiek in de taille
– Drukknoop sluiting en rits
– 65% polyester, 35% katoen

Bestel ‘m hier

 

Laessig Knitted Garden

Deze jas is gemaakt van biologisch katoen, wat lekker zacht aanvoelt op de babyhuid. Het jasje beschikt over een geïntegreerde capuchon om de nek en het hoofd warm te houden. Leuk detail: de knoopjes zijn gemaakt van kokosnoot. Daarnaast is het pakje geschikt voor alle seizoenen.
– Materiaal: 80% katoen en 20% zijde
– Wasbaar in de wasmachine
– Geschikt voor alle seizoenen

Bestel ‘m

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >