Op zoek naar een mooi kinderbureau? Aan déze tafels wordt huiswerk maken een feest

08.06.2021 20:51
mooi kinderbureau

Schooltas, broodtrommel, melkbeker, gymkleren. Als je kind naar de basisschool gaat, zijn er een hoop nieuwe spullen nodig. Vergeet ook vooral de werkplek thuis niet, want ja… De basisschool betekent ook dat er huiswerk gemaakt moet worden.

Op zoek naar een mooi kinderbureau waar jouw kind lekker aan kan werken, er leuk uitziet in zijn of haar kamer én ook nog een beetje praktisch is? Kek Mama ging op onderzoek uit en selecteerde speciaal voor jou alvast een aantal stijlvolle exemplaren.

 

1. WOOOD bureau ‘Nikki’

Dit stoere, ruime bureau van WOOOD is zo’n bureau dat jarenlang meegaat. Bureau ‘Nikki’ is solide, strak en past in nagenoeg iedere kinderkamer. Het massief houten bureau – met twee lades en een handig opbergvak – is verkrijgbaar in het wit, maar je kunt hem natuurlijk ook prima in een zelfgekozen kleur overschilderen. De tafel is onderdeel van de slaapkamerserie Nikki: match ‘m met de bijpassende bedbank, kledingkast of het nachtkastje.
– 75x140x62cm (hxbxd)
– Massief grenen

Ja, dit is een handig bureau voor mijn kind

 

2. Pinolino kinderbureau ‘Lena’

Als je het hebt over veelzijdig, is het ‘Lena’-bureau van Pinolino dat zeker. Dit stijlvolle, wit geglazuurde bureau van massief grenen is namelijk in hoogte verstelbaar en kantelbaar. Dankzij de vijf verschillende hoogtes kan je kind hier met 4 jaar al prima aan zitten en er zelfs op z’n 14e nog huiswerk aan maken. Ook fijn: de lade onder het blad is perfect om alle pennen, stiften, potloden en andere spulletjes in te bewaren.
– 57-70x109x58cm (hxbxd)
– In hoogte verstelbaar en tot 55 graden kantelbaar
– Te gebruiken van 4 tot 14 jaar

Hebben! Van dit bureau zie ik mijn kind jarenlang genieten

 

Lees ook
‘Home office’ voor de mini: let híerop bij het kopen van een kinderbureau

 

3. Kidsmill ‘Modular 2’ bureau

Wie van stoer en strak houdt, zit goed met het Kidsmill ‘Modular 2’-bureau. Het tafelblad is gemaakt van kwalitatief plaatmateriaal, het frame van metaal voor een moderne uitstraling. De tafel heeft drie fijne lades met veel opbergruimte. Geërgerd dichtsmijten kan niet: het soft close-systeem zorgt ervoor dat de lades muisstil dichtvallen. Verkrijgbaar in stylish zwart óf verfrissend wit.
– 78x120x53cm (hxbxd)
– 3 opbergladen met soft close-systeem
– Kwalitatief plaatmateriaal

Yes, dit is een geweldige werkplek voor mijn kind

 

4. Vipack ‘Kiddy’ tipi-bureau

Het gezelligste kinderbureau is zonder twijfel het Vipack ‘Kiddy’ tipi-bureau. Want naast dat het praktisch is met twee ruime opbergvakken onder het tafelblad, is het ook op te leuken met lampjes, een slinger of andere hangdecoratie aan de balk boven het werkblad. Als dat niet zalig knutselen, spelen en studeren wordt…
– 159,6x116x74,8cm (hxbxd)
– MDF en massief dennenhout
– Twee handige opbergvakken

Ja, dit gaat mijn kind geweldig vinden

 

5. Bopita ‘Locker’ bureau

Dit mooie kinderbureau van Bopita heeft de uitstraling van een old school metalen locker, maar is gemaakt van wit MDF en spaanplaat. Onder de tafel zit aan één zijde een handige kast met genoeg ruimte voor een hele lading schoolspullen, knutselgerei of speelgoed.
– 78x115x55cm (hxbxd)
– MDF en spaanplaat
– 5 jaar garantie

Dit is een tof bureau in onze kinderkamer

 

De kinderkamer leuk, maar tegelijkertijd ook praktisch inrichten? Met deze tips lukt het je!

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >