Op deze stijlvolle hoeslakens is je baby zó vertrokken

18.05.2021 10:02
mooie hoeslakens babybed

Hoeslakens voor het babybed… Die moeten natuurlijk vooral zacht en ademend zijn, maar een beetje mooi mogen ze ook best wezen. De standaard is wit, maar da’s wel wat kil en kaal. Door te kiezen voor een lekker kleurtje of mooie print, creëer je niet alleen direct meer warmte en sfeer, maar ook een éxtra uitnodigende slaapplek voor je kind.

De keuze is reuze, maar we willen je eindeloos online speuren besparen. Scroll verder voor enkele door ons geselecteerde, gezellige exemplaren.

 

1. Swedish Linens – Hoeslaken wieg ‘Rainbows Terracotta’

Met het ‘Rainbows’ hoeslaken van Swedish Linens om het matras van je kind creëer je een gezellig hoekje waar je het liefst zelf in weg zou duiken. En komt dat even mooi uit: de lakens van dit stijlvolle merk zijn er namelijk ook voor tweepersoonsbedden. De stoffen zijn van hoge kwaliteit en gaan jaren mee, maar blijven crispy en koel. Het hoeslaken, dat verkrijgbaar is in diverse kleuren, is bovendien extra strak geweven om stof en mijten weg te houden. 
– 80x40cm (in nagenoeg iedere bedmaat verkrijgbaar)
– 100% biologisch perkalkatoen
– Wordt zachter na iedere wasbeurt

Ja, ik wil deze regenbogen op het bedje

 

Lees ook
Veiligheid voorop: zó maak je een babybedje op

 

2. Kidooz – Hoeslaken wieg ‘Stars & Moon’

Wie op zoek is naar een lichtgekleurd hoeslaken dat neutraal en met veel te combineren is, kiest dikwijls voor wit. Maar gewoon wit is ook maar zo… gewoon, dus wat dacht je van wit met een subtiele print? Dit exemplaar van Kidooz heeft een stijlvol dessin van verschillende standen van de maan, waarop je kind heerlijk kan wegdromen.
– 40x80cm (ook verkrijgbaar in ledikantformaat)
– Gemaakt van zacht jersey-katoen
– Sluit mooi aan door elastiek rondom

Dit hoeslaken wil ik shoppen

 

3. Bamboom – Hoeslaken ledikant ‘Papavero’

Gek op bloemen, maar ben je bang dat het al snel te druk oogt? Dan is het rustige ‘Papavero’ hoeslaken van Bamboom misschien wel wat jij zoekt voor de babykamer. Een aquarel-achtige print in zachtroze- en grijstinten, met wit als basis. Zachter dan deze hoes gaat het waarschijnlijk niet worden: omdat-ie gemaakt is van natuurlijk bamboemateriaal, voelt het heerlijk aan op de huid.
– 60x120cm (ook verkrijgbaar in wiegformaat per 2 stuks)
– 100% bamboe
– Niet geschikt voor in de droger

Ja, deze bloemenprint wil ik op de kinderkamer

 

4. Jollein – Hoeslaken ledikant ‘Jersey Snake Ash Green’

Ga je op zich wel goed op de jungletrend, maar kun je geen panterprint meer zien? Dan is dit kekke slangenmotief wellicht de oplossing. Dit lekker rekbare jersey hoeslaken van Jollein in de kleur ‘ash green’ is nét effe anders dan anders. Toch vormt-ie, ondanks de aanwezige print, een perfecte basis voor een esthetisch verantwoord opgemaakt bedje. Het hoeslaken neemt goed vocht op en is heerlijk zacht.
– 60x20cm (ook verkrijgbaar in wiegformaat)
– Fijne rekbare jersey
– Grote collectie om mee te matchen

Yes, deze vind ik stoer

 

Lees ook
Wij delen de lakens uit: de mooiste lakentjes voor in het babybed

 

5. Bink Bedding – Hoeslaken wieg ‘Juul’

Wie van vrolijke prints houdt, kan aankloppen bij Bink Bedding. Van bloemen en bladeren tot stippen en sterren: er is voor ieder wat wils. Hoeslaken ‘Juul’ heeft een prachtige botanische print die dankzij de stoere kleuren voor de verandering eens níet enkel geschikt is voor een meisjeskamer. De zachte hoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en neemt goed vocht op.
– 40x80cm (ook verkrijgbaar in ledikant- en juniorformaat)
– Sluit mooi aan door elastiek rondom
– Kan in de droger

Dít is de hoes waar ik naar zocht

 

Benieuwd naar andere musthaves van de baby-uitzetlijst? Hier vind je alles voor een goede start.

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!