Om in te wonen: deze zalige zwangerschapstruien wil je in de kast

23.09.2021 15:04
zwangerschapstrui

Aan een paar nieuwe kledingstukken shoppen, ontkom je niet als je zwanger bent. Wie niet te veel wil kopen, kan gaan voor een aantal key budget-items. Daaronder valt ook een fijne trui, waarin je het liefst negen maanden (mits de temperatuur er naar is) zou willen wegkruipen.

Lekker grote sweaters en knuffelige breisels (overigens een grote trend komende herfst en winter) komen immers altijd van pas. Kek Mama ging op zoek naar de mooiste exemplaren.

 

1. Love2Wait geruite zwangerschapstrui

Zwangerschapskleding suf? Tegenwoordig is dat het allesbehalve. We nemen als voorbeeld deze toffe trui van Love2Wait, met stijlvolle ruiten (óók helemaal hip dit najaar). Deze sweater heeft naast een kekke print ook opvallende schoudervullingen en een ronde hals: heerlijk comfortabel, met een vrouwelijk randje.
– Maten: S tot en met XL
– Gemaakt van 50% katoen, 34% polyester, 15% viscose, 1% elastaan
– Te combineren met de comfy bijpassende joggers

Ja hoor, in deze sweater zie ik mezelf – en m’n buik – al helemaal stralen

 

2. Supermom trui ‘Cables’

Een iets klassiekere look geeft deze sneeuwwitte gebreide trui van Supermom. De trui heeft een opstaand kraagje, poffende ballonmouwen en een bijpassend striklint waarmee je een extra accent op je taille legt. Heerlijk om in te relaxen, maar ook meer dan geschikt om te dragen op een jeans of pantalon naar gelegenheden buiten de deur.
– Maten: XXS tot en met XXL
– gemaakt van 60% acryl, 40% polyester
– Ook fijn voor na na de bevalling

Wauw, deze prachtige trui ga ik zeker shoppen

 

Lees ook
Belly on trend: dít zijn de zwangerschapsmodetrends van nu

 

3. Adidas Performance sportsweater

Of je nu daadwerkelijk een rondje fitness op het programma hebt, of gewoon comfy op pad wil naar de supermarkt: deze sportieve sweater van Adidas wil je aan. De zachte katoenen zwangerschapstrui met logo heeft een lekkere capuchon om in weg te kruipen en handige steekzakken. Over de buik loopt een trekkoord om je taille mee te accentueren.
– Maten: S tot en met XXL
– Gemaakt van 53% katoen, 36% gerecycled polyester, 11% viscose
– Met handige steekzakken

Deze heerlijke sweater wordt zéker de mijne

 

4. Pieces Maternity sweater lila

Lila is niet weg te denken uit het modebeeld en terecht: wát een fijne kleur is dit. Gelukkig wordt ook de zwangerschapsmode niet overgeslagen en zijn er tal van mama-items te vinden in het hippe lichtpaars. Neem nou deze heerlijke sweater van Pieces Maternity, die wil je toch gewoon niet meer uitdoen? Bijpassende joggers erbij en hop, een nieuwe outfit om negen maanden in te wonen. De trui heeft een ronde hals en geribbelde boorden.
– Maten: XS tot en met XL
– Gemaakt van 60% katoen en 40% polyester
– Te combineren met bijpassende joggers

Yes, deze waanzinnige gekleurde sweater wil ik a.s.a.p. aan

 

5. Mamalicious ‘Geo’ zwangerschapstrui

De tijd dat je in een dierenprintje meteen ‘Hé, Nel Veerkamp!’ naar je hoofd geslingerd kreeg, ligt ver achter ons. Panter is here to stay en ook je buik mag je daar vol trots in laten zien. Dit zwangerschapssweatshirt van Mamalicious met panterprint in grijstinten heeft volumineuze mouwen met verlaagde schoudernaden, voor een relaxte fit. Speciaal ontworpen om negen maanden lang plezier van te hebben.
– Maten: XS tot en met XL
– Gemaakt van 60% polyester, 20% viscose, 15% katoen, 5% elastaan
– Wassen op 30%, hangend drogen en op lage temperatuur strijken

Dit aaibare exemplaar gaat linea recta mijn winkelmandje in

 

Onder zo’n trui moet natuurlijk ook een broek. Hier vind je de lekkerste zwangerschapsjeans op een rij.

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!