Om door eh… ‘de ringen’ te halen: dít zijn de leukste gymtassen

27.08.2021 08:50

Als een kind naar school gaat, wordt er een rugzak gekocht, en een mooie broodtrommel en drinkfles om ‘m mee te vullen. Een gymtas wordt in eerste instantie vaak vergeten, maar is minstens zo belangrijk. De spullen naast de broodtrommel in de rugtas proppen is voor niemand fijn (die geur!), en je kind elke keer met een plastic tas op pad sturen is ook zo wat.

Jup, een gymtas is een must vanaf het eerste schooljaar. Kek Mama ging op onderzoek uit en verzamelde een aantal tassen waar je kind sowieso blij van wordt.

 

Fresk-gymtas ‘Lion’

Stijlvol en stoer is deze handig tas van Fresk, met lieve leeuwenprint. De tas is niet alleen perfect om gymspullen in mee te nemen, maar ook (nat) zwemgoed gaat er prima in. De tas is immers waterafstotend en lekt dus niet. Makkelijk op te hangen met lus aan de bovenzijde van de tas. Verkrijgbaar met diverse prints en te matchen met allerlei leuke bijpassende schoolitems.
– 38x27cm
– Gemaakt van 100% gerecylclede PET-flessen
– Handig ritsvakje aan de voorzijde

Yes, deze stoere tas wil ik zeker hebben voor m’n kind

 

CreoTime-gymtas ‘zeemeermin’

Een gymtas kiezen met een leuke print of vrolijke kleurtjes is leuk, maar ‘m zelf ‘ontwerpen’ is toch helemaal fantastisch? Dit exemplaar van CreoTime is als een kleurplaat op stof: kies je favo kleuren en maak ‘m precies zoals jij ‘m het mooist vindt. Textielstiften niet inbegrepen.
– 37x40cm
– 100% katoen
– Met verschillende prints verkrijgbaar

Ongetwijfeld de meest functionele kleurplaat ooit. Hebben!

 

Lees ook
Deze schoolspullen komen zéker goed van pas voor je kind

 

Roommate-gymtas ‘Koala’

Op zoek naar een tas waar je vrolijk van wordt? Roommate heeft precies wat je zoekt: leuke tassen van katoen met dierengezichten en flapperende oren, zoals dit schatje van een koala.
– 35x30cm
– 100% katoen
– Ook verkrijgbaar als leeuw of konijn

Yes, dit snoetje wil ik scoren voor mijn snoetje

 

Meri Meri ‘pompom gymtas’

Deze tas van het vrolijke merk Meri Meri zorgt er zelfs op een offday nog voor dat je zin krijgt in gym. De gezellige pompoms en knalkleurtjes op deze denim tas zijn té leuk voor stoere meiden, maar net zo tof voor hippe jongens.
– 30x37cm
– Gemaakt van chambray denim
– gevoerd met canvaskatoen

Dít feestnummer ga ik zeker shoppen voor m’n kleine minion

 

Trixie mini-rugzak ‘Mrs. Mouse’

Deze tas van Trixie heeft iets meer comfort dan een doorsnee gym- of zwemtas, maar nog steeds het gemak van een trekkoordsluiting. De klep sluit met een magneetje, een extra zekerheidje. De lila ‘Mrs. Mouse’-tas, ook al één met van die blije oortjes, heeft twee verstelbare schouderbanden en een handige lus om ‘m aan op te hangen.
– 30cm hoog, bodem Ø 23cm
– 100% katoen
– Waterafstotende coating

Dit schatje lijkt me perfect voor de gym- en zwemles

 

Meteen ook een toffe schooltas aanschaffen? Ook daarvoor bij je bij Kek Mama aan het goede adres: shop ze hier!

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!