Mmm: de fijnste parfums voor in je huis

02.07.2021 09:32
fijne parfums huis Beeld: Getty Images

Op het toilet, in je kledingkast of in de woonkamer: met huisparfum kun je verschillende ruimtes heerlijk laten ruiken. En wist je dat er naast geurstokjes nog veel meer opties zijn? Mode- en lifestyle-expert Sabine zet haar favorieten voor je op een rij.

Rituals

Met één spray creëer je met deze Green Cardamom een warme, verfijnde sfeer. En de flacon staat ook nog eens prachtig op je toilet of in huis.

– Mandarijn
– Zoete specerijen
– Luxueuze geur

Bestel ‘m

 

JOIK

Dat noem je nog eens verrassend: luxe, geurende houten kralen op je toilet. Ze ruiken naar een combinatie van appels, komkommer, grapefruit en een mix van exotische bloemen, muskus en sensueel hout. Hoe je ze ophangt? In het bijgeleverde stoffen tasje of leg ze op een mooi schaaltje.

– Estlands berkenhout
– 15 kralen
– Ook te gebruiken in de auto, lades of kledingkast

Wauw, deze wil ik hebben

 

Marie-Stella-Maris

Je kent dit merk waarschijnlijk van water, maar Marie-Stella-Maris heeft ook geweldige andere producten, zoals luxe huisparfums. Deze geurkaars zorgt met citrusakkoorden en groene thee voor een frisse sensatie in je huis. Een echte no-nonsense geur, zoals het merk zelf zegt.

Ook fijn: met je aankoop doneer je een klein bedrag aan waterprojecten wereldwijd.

– 14 Branduren
– 5,5 x 6 cm
– Sprankelende geur

Hier koop je ‘m

 

Lees ook:
De leukste bloemenvazen om je woonkamer mee op te fleuren >

 

Scento

Ze ruiken niet alleen heerlijk, ze zien er ook nog eens heel leuk uit dankzij de papieren roosjes die op de stokjes zitten. De geur? Sprankelende, rode mandarijn gecombineerd met rozen.

– Fijne lentegeur
– Met sandelhout en paardenbloem
– Met twee handgemaakte bloemen

Bestel deze heerlijke geurstokjes

 

Diffuser

Ben je fan van de Ritualsgeuren, dan is deze diffuser een echte aanrader. Hij is niet alleen lekker en in verschillende geuren verkrijgbaar, maar ook een prachtige accessoire in je huis. Of geef ‘m cadeau: met een mooiere flacon kun je niet aankomen.

– Te bedienen met je smartphone of knop op achterkant
– Parfumcartridges apart verkrijgbaar
– 14 x 16,5 cm

Hier bestel je de diffuser

 

YONO

Een diffuser in een heel andere stijl: met een schitterend 1001-nacht design. Door de interval stand kun je kiezen voor één, drie of vijf uur verspreiding van frisse lucht door je huis en er zit een LED-lamp op, die in te stellen is op zeven verschillende kleuren. Zet ‘m naast je bed en je hebt niet alleen een heerlijke geur in je slaapkamer, maar ook meteen een nachtlampje.

– Te combineren met zes verschillende etherische oliën
– Ontspannend en rustgevend
– Milieuvriendelijk

Koop de diffuser, in een rond of staand model

 

Kinfill

Geen fan van de geur van normale schoonmaakproducten, laat staan hoe ze eruit zien? Ga dan voor deze prachtig vormgegeven collectie van Kinfill. De vier sprayflessen zijn navulbaar en te mooi om in je keukenkastje te verstoppen.

De collectie bevat: allesreiniger, glas- en spiegelreiniger, sanitair reiniger en vloerreiniger.

– 10 x 8,5 x 21 cm
– Zonder agressieve chemicaliën
– 100% biologisch afbreekbaar

Bestel ze hier

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >