Uren genot: met deze seksspeeltjes heb je extra lang voorspel

28.04.2022 14:00
Beeld: Shutterstock

Seksspeeltjes associeren we vaak met soloseks. Toch kun je het ook heel goed samen gebruiken om extra lang pret te beleven tijdens het voorspel. Sterker nog, het kan je seksleven misschien net die extra spice geven.

Extra leuk: bij besteding vanaf 60 euro bij EasyToys krijg je met code KEKMAMA2022 10 euro korting. Geldig op het gehele assortiment.

Vingersleeves

Soft & Bumpy Lust Vinger Sleeves - Roze

Niet alleen is voorspel een warmmaker, veel vrouwen hebben nu eenmaal wat tijd nodig om in the mood te komen. En daar zijn vele manieren voor, zoals deze twee vingerspeeltjes. De zachte hulzen met prikkelnoppen en prikkelgroeven schuif je over de vingers
– Lengte: 4,5 cm
– Materiaal: TPE
– Twee in de verpakking

Bestel ze hier

Dobbelstenen

Om jullie seksleven leuk te houden is het belangrijk om ook naar haar verlangens en wensen te luisteren. Toch kan het ook spannend zijn om jullie handelingen eens vóór jullie te laten bepalen door het lot. Bij deze dobbelstenen gooi je eerst de actie, die je vervolgens koppelt aan de tweede dobbelsteen, de plek. De eerste bevat: kiss, touch, tickle, lick, suck en massage, en de tweede: lips, ears, neck, boobs, en nipple.
– Glow in the dark
– Twee stuks
– Eindeloos variëren

Bestel de dobbelstenen

Durex play tingle glijmiddel

Durex Play Tingle Me Glijmiddel - 100 ml

Veel mensen denken dat glijmiddel enkel handig is wanneer je als vrouw last hebt van vaginale droogte. Niets is minder waar, het kan een heel nieuwe dimensie aan seks geven. Zo geeft het extra comfort en stimulans, kun je het gebruiken voor massages of orale seks en bij het gebruik van seksspeeltjes.
– Verwarmend en verkoelend effect
– 100 ml
– Latexvrij

Bestel hier

Lees ook: Gloednieuwe Rollebollen podcast: ‘Van bos tot strand: ik ben gek op seks in de buitenlucht’

Iroha Ukidama

Dit bijzondere apparaatje gebruik je niet alleen voor een ontspannende massage, maar ook als sfeermaker. De bol is van zacht siliconen, drijft op het water en geeft een erotisch licht waardoor jullie extra in de stemming komen. Ook kun je er het hele lichaam meer masseren dankzij de verschillende vibratiestanden en de stimulerende nopjes.
– Drie verschillende vibratiestanden
– Oplaadbaar met USB-kabel
– Waterproof

Koop het hier

Vibratie eitje met afstandsbediening

Een vibrerend eitje is een soort minivibrator die je vaginaal inbrengt óf gebruikt om je erogene zones mee te stimuleren. Je hoeft het plezier niet te beperken tot de slaapkamer, want door het kleine formaat is deze toy ook geschikt voor onderweg. Als je het eitje inbrengt en je partner de afstandsbediening geeft kunnen jullie alledaagse handelingen ineens heel spannend maken. Enne… Ook leuk om te weten: je traint er ook je bekkenbodemspieren mee.
– Waterproof
– Oplaadbaar
– Fluisterstil

Bestel ‘m hier

Lees ook: Zo houden deze moeders de seks spannend >

Warm-up massage olie

Om de spanning op de bouwen kunnen jullie verschillende delen van elkaars lichaam masseren. Deze massageolie is niet alleen voorzien van een heerlijke geur, maar heeft ook een verwarmend effect. Je kunt het gebruiken tijdens het voorspel maar natuurlijk ook om mee te ontspannen na een stressvolle dag. De massageolie voelt zacht aan op je huid en blijft langdurig glad waardoor je de olie niet steeds opnieuw hoeft aan te brengen. Nu is alleen nog de vraag: kies je voor framboos, kers, vanille of aardbei?
– Ingrediënten: glycerin, aqua, aroma
– 150 ml
– Verwarmend effect

Bestel ’t hier

Koppelvibrator

Een duovibrator is een speeltje waar zowel hij als zij van kunnen genieten tijdens de seks. Bediening kan met een druk op de knop, het kan gebruikt worden op zes verschillende standen en het opladen kan met een USB-poort. Wie van spanning onder de douche of in bad houdt, is dit speeltje ook een uitkomst: het is namelijk waterdicht.
– Speciaal voor koppels
– Oplaadbaar
– Verkrijgbaar in zwart en roze

Koop de vibrator hier

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.