Kindertafel en stoel kopen? Dít zijn de mooiste sets

10.06.2021 12:20
kindertafel en stoel kopen

Een eigen hoekje hebben om te kunnen kleuren, puzzelen en lezen is belangrijk voor kleintjes. Een tafel en stoel vinden dat ook nog eens goed in je eigen interieur past? Kek Mama’s got you.

We hebben een rits prachtige én praktische kindertafels met zitje voor je opgeduikeld, stijlvolle tafeltjes en stoeltjes waar je kind misschien bíjna net zo blij mee zal zijn als jij.

 

1. OYOY ‘Rainbow’ mini tafel en kruk

Rotan is hipper dan hip en dit setje van OYOY liever dan lief. De naam zegt het al: de ‘Rainbow’ tafel en kruk zijn geïnspireerd op de regenboog en de bohotrend, en worden zonder de twijfel de highlight van de kinderhoek in huis. Die organische vormen, het mooie bamboe, je zou bijna willen dat er een volwassen versie bestond voor je eigen zithoek. Wedden dat je kind op dit dromerige retrosetje de mooiste knutsels en tekeningen creëert?
– Stoeltje 52×33,5cm, tafel 48x67x44,5cm
– Ook een ‘Rainbow’-bankje verkrijgbaar
– Tafel en stoel los verkrijgbaar

Ja, dit setje gaat schitteren in mijn woonkamer

 

2. Kindertafel en bankje ‘Unicorn’

Van BijzonderLeuk vonden we dit ‘bijzonder leuke’ houten zithoekje met – hou je vast – unicorn-uitsneden in de zijpanelen. Geen paniek, moeders. Dit tafeltje en bankje zijn gemaakt van naturel hout dat in ieder interieur past. Dankzij de eenhoorns aan beide zijden zal je kind – ondanks het gebrek aan kleur – eveneens verliefd worden op deze set. En moet er wel een kleurtje op, dan verf je het blanke, ongelakte hout gemakkelijk zelf. Ook verkrijgbaar met andere uitsneden, zoals een raket, aap, konijn, kroon en een dino. Bijpassende speelgoedkist verkrijgbaar.
– Bankje: 24x68x28cm (lxbxh), tafel: 40x80x48cm (lxbxh)
– Uitsneden aan beide zijden van zowel de tafel als het bankje
– Gemaakt op een sociale werkplaats in Nederland

Dit bijzondere zithoekje wil ik shoppen

 

Lees ook
8x zo betrek je jouw kind spelenderwijs bij het opruimen

 

3. KidsDepot ‘Hippy’ en ‘Circle’ gold

Het is niet al goud wat er blinkt, maar deze sprankelende set van KidsDepot toevallig wel. De stoel en tafel zouden zó deel uit kunnen maken van je eigen stijlvolle eetset, maar zijn echter een paar maten te klein. De stoel is gemaakt van metaal en voorzien van zitkussen, de tafel heeft eveneens metalen poten en een blad van walnoothout. Dit wordt hóe dan ook de stralendste kinderhoek in huis.
– Stoel: 36x67x55cm (bxdxh), tafel: Ø75, 56cm hoog
– Stevig materiaal
– Tafel en stoel los verkrijgbaar

Wauw, dit wil ik in mijn huis

 

4. BeBoonz multifunctionele tafel met 2 stoeltjes

Twee kids in huis? Zet ze aan de luxe en multifunctionele tafel van BeBoonz en ze zullen zich eindeloos vermaken. Wat heeft deze geweldige tafel eigenlijk niet? Je kunt het witte tafelblad omkeren zodat er een krijtbordblad tevoorschijn komt. Onder het werkblad zitten weer handige opbergvakken verstopt voor speelgoed, knutselbenodigdheden, Lego, tekeningen of wat je ook uit het zicht wil hebben. De set is stijlvol, veilig en van hoge kwaliteit.
– Stoel: 29x31x55cm, tafel: 90x60x52cm (lxbxh)
– Massief hout van stevige kwaliteit: gaat lang mee
– Uit te breiden met bankje en/of adventure werkblad

Oh, dit lijkt mij ideaal voor mijn kids

 

5. NOFRED ‘Mouse’ kindertafel en -stoel

Dol op Scandinavisch design? Dan gaat je hart waarschijnlijk sneller kloppen van dit prachtige zithoekje van NOFRED. Ook je kind zal ongetwijfeld dolenthousiast zijn, want wie wil er nu geen stoel met grote muizenoren als rugleuning? Dit ‘Mouse’-setje is gemaakt van eikenfineer en met een vochtige doek makkelijk schoon te maken. Naast zwart ook verkrijgbaar in wit en naturel hout.
– Stoeltje 46×42,5cm, tafel 48x67x44,5cm
– Voor kinderen van 2 tot 5 jaar (ook voor grotere kids verkrijgbaar)
– Tafel en stoel los verkrijgbaar (ook als bankje te koop)

Ja, dit vind ik te gek voor in ons huis

 

Alvast aan het kijken naar een groter kinderbureau? Híer moet je op letten bij de aanschaf van zo’n fijne werkplek.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >