In kannen en kruiken: deze fijne kruikenzakken wil je shoppen

30.04.2021 12:46
kruikenzak kopen

Een kruik is zeker vlak na de geboorte van je baby een musthave. Het ding is perfect om het bedje mee voor te verwarmen, of bijvoorbeeld de schone kleertjes na een heerlijke baddersessie, en kan helpen tegen krampjes. Wel wordt aangeraden een kruik niet zonder kruikenzak in de buurt van je baby te gebruiken.

Wij snorden daarom enkele fijne en leuke exemplaren voor je op.

 

Little Dutch ‘Sunrise kruikenzak’ in roestkleur

Deze stijlvolle kruikenzak van Little Dutch doet niet alleen prima z’n werk, maar is ook nog eens oogstrelend om te zien. Dankzij de populaire roestkleur en de grafische print is-ie helemaal van nu en prachtig te combineren met het bijpassende beddengoed van dit Nederlandse merk. Je creëert zo niet alleen een warm, maar ook een beeldschoon – en Instagram-proof – geheel voor je kleintje.
– 40×15 cm
– Gemaakt van zachte katoen, gevoerd met fleecestof
– Makkelijk dicht te strikken

Ja, die wil ik hebben

 

Lees ook
Onmisbaar na de geboorte: een kruik voor je baby

Meyco ‘velvet kruikenzak’

Velvet meubels en accessoires zijn al enkele jaren razend populair in menig interieur. Inmiddels hebben de velours items ook hun weg naar de babykamer gevonden: van dekens tot kussens en van knuffels tot… kruikenzakken, dus. Meyco heeft een fijn exemplaar van 100% katoen in de collectie, die verkrijgbaar is in meerdere hippe trendkleuren zoals honey gold en camel
– Geschikt voor standaard ronde metalen kruiken
– Eenvoudig te openen en sluiten met koordjes
– Kan in de wasmachine (30 graden) en de droger

Deze wil ik shoppen

 

Jollein badstof kruikenzak ‘Ash Green’

Old school maar altijd goed: een simpele kruikenzak van badstof. Jollein heeft een betaalbare variant die wordt aangeboden in diverse leuke kleuren zoals Ash Green, Caramel en Nougat. Ook dit exemplaar is makkelijk te openen en te sluiten met handige koordjes.
– 35×8 cm
– 100% zacht katoen
– Wasbaar op 40 graden

Bestellen maar!

 

Soozly kruikenzak 

Een gewone kruikenzak is maar gewoon, dus als-ie er uitziet als een schattig beestje is dat toch té leuk voor je kind? De Soozly-zak ziet er lief uit, is zalig zacht en houdt je baby lekker warm. Hij is geschikt voor zowel de Soozly oplaadbare kruik als voor reguliere aluminium kruiken. En wordt-ie even niet gebruikt? Dan is dit exemplaar ook te gebruiken als handpop, hóe leuk?
– 32×16 cm
– 100% polyester
– geschikt voor Soozly én reguliere kruiken

Ja, dit lijkt mij een fijn exemplaar

 

Lees ook
Co-sleepers: de feiten op een rij

 

Senger Naturwelt ‘warmteknuffel gans groot’

Een kruik van rubber of metaal is de standaard, maar er bestaat tegenwoordig ook een knuffelbare variant. Deze té lieve gans lijkt op een standaard knuffel, maar dient ook als kruik, omdat je ‘m kunt verwarmen. Zo heb je dus kruik en kruikenzak in één. De gans, die verkrijgbaar is in meerdere natuurlijke kleuren en geheel vegan is, is van het Duitse merk Senger Naturwelt. Z’n buik is gevuld met een uitneembaar zakje met speltbont dat je in de oven of magnetron kunt opwarmen. Heerlijk om tegenaan te slapen én effectief tegen krampjes.
– 100% vegan
– uitneembare, op te warmen vulling
– kan alleen op de hand gewassen worden

Dit is een musthave voor mij

 

Benieuwd naar andere musthaves van de baby-uitzetlijst? Hier vind je alles voor een goede start.

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!