Fijne lipsticks voor de zomer

07.06.2021 21:00
mooiste lippenstiften

Zoek je een mooie, volle lipstick voor de zomer? Kek Mama’s mode- en lifestyle-expert Sabine heeft haar favorieten voor je op een rij gezet.

MAC

Niet alleen de kleur is prachtig, de formule ook. Hij blijft namelijk goed zitten en droogt niet uit, maar geeft een fluwelen laagje.
– Hydraterende, matte finish
– Gevoel van lippenbalsem
– Verkrijgbaar in 30 kleuren

Bestel ‘m hier

 

Nyx

Net een sponsje: door te deppen geef je je lippen met deze fijne lipstick een lichte kleur, maar zet je ‘m wat zwaarder op dan bereik je een vollere kleur. De finish is minstens zo prettig, want hij droogt niet op en blijft niet plakkerig. En wist je dat je ‘m ook als blush kunt gebruiken?
– Mousse-tot-poeder formule
– Gepigmenteerd
– Zachte, gewatteerde applicator

Kopen

 

Lees ook:
Met deze tips blijft je lippenstift wél zitten >

 

KIKO Milano

Fijn geprijsd, hij zit goed en de kleur is intens en geweldig: deze lipstick moet standaard in je handtas zitten. Tip: met een potlood erbij in een matchende kleur oogt-ie nog mooier.
– Volledige dekking
– Stick
– Verkrijgbaar in 21 kleuren

Gooi ‘m in je winkelmandje

 

Maybelline

Even oefenen, want je moet er niet teveel tegelijkertijd opsmeren en goed op de liprandjes letten. Laat ‘m ook netjes drogen. Ben je geduldig geweest en heb je ‘m goed aangebracht? Dan is het een te gekke lipstick: hij blijft eindeloos zitten.
– Mat
– Puntige applicator
– Geeft niet af

Ja, deze lipstick wil ik

 

Trinny London

Vind je het lastig om lipstick netjes aan te brengen? Deze smeer je snel vanuit het handige potje op met je vinger. Als blush is-ie trouwens ook lekker, want hij smeert goed uit en is niet te aanwezig.
– Blijft lang zitten
– Mat
– Verkrijgbaar in 10 kleuren

Bestellen

 

Nog meer fijne beautytips?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >