Fijne aankleedkussens voor op de commode

19.05.2021 12:52
aankleedkussens commode baby Beeld: Getty Images

De luier verschonen en je baby aankleden: een aankleedkussen is onmisbaar in de babykamer. Wij zetten de leukste modellen voor je op een rij.

Heb je eenmaal een commode aangeschaft, dan kun je je luiers, hydrofiele doeken en andere verzorgingsspullen voor je baby handig opbergen.

Vergeet ook niet het aankleedkussen voor óp je commode. Je kunt ervoor kiezen om een effen model te kopen met daaroverheen een leuke hoes die je kunt wassen. Maar er bestaan ook aankleedkussens met een leuke print. Komen daar vlekken op? Dan haal je er gemakkelijk een doekje overheen.

Een aantal fijne aankleedkussens op een rijtje:
 

Koeka

It’s time to change: met dit fijne aankleedkussen wordt dat een eitje (nou ja, tot je baby gaat omrollen). Koop je er een hoes bij? Dan ziet je babykamer er dankzij de leuke stippenprint nog steeds stylish uit als die in de was zit. 

– 72 x 44 cm
– Stevig opstaande randen
– 100% foam

Bestel het aankleedkussen hier

 

Hema

Zoek je een aankleedkussen met weinig poespas en voor een fijn prijsje? En die tegelijkertijd stevig genoeg is zodat je baby goed in het midden blijft liggen? Dan ga je voor dit effen kussen van de Hema.

– Plastic
– 45 x 69 cm
– Wit gekleurd

Hier bestel je ‘m

Bébé-Jou

Met zo’n leuke pinguïn-print is een hoes eigenlijk niet meer nodig. Dit aankleedklussen is gemaakt van hoog elastisch comfortschuim, wat zorgt voor een langere levensduur en meer comfort. Als je baby dáár niet lekker op ligt?

Het kussen is trouwens ook verkrijgbaar met een olifant of regenboog-print.

– Waterdichte PVC-cover
– Stabiele U-vorm
– 72 x 44 cm

Koop dit fijne aankleedkussen hier

 

Lees ook:
Commode aanschaffen: waar let je op? >
 

Done by Deer

Een wat prijziger merk, maar de producten van Done by Deer zijn kwalitatief erg goed en hebben een prachtig design. Ook dit fijne aankleedkussen met een handige antisliprand: zo glijdt hij niet snel de commode af als je baby besluit een spagaat te oefenen.

– 65 x 60 cm
– Polyether schuim
– Stevig opstaande randen

Deze leuke olifant op je commode leggen? Hier bestel je ‘m

 

Zollner

Beren, vossen, uilen: als je je baby op dit aankleedkussen verschoont, wijst-ie bij zijn eerste bezoek aan de dierentuin alle dieren met speels gemak aan. Alleen nog even de geluiden leren.

– 85 x 75 cm
– Polyester
– Nat afneembaar

Bestel ‘m hier

 

Roba

Of ga je voor deze vrolijke print met paddenstoelen en vogels: perfect voor iedere babykamer

– 75 x 73 cm
– 100% folie
– Nat afneembaar

Bestel dit leuke aankleedkussen hier

 

Childhome

Maakt het je niet veel uit welke print het kussen heeft, maar moet-ie vooral praktisch zijn? Dan ga je voor dit model van Childhome waar op de zijkant een lineaal gedrukt is. Kun je handig de lengte van je baby opmeten als je toch de luier verschoont.

– Verkrijgbaar in vijf kleuren
– Watersafstotend
– 70 x 50 cm

Hier bestel je ‘m

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >