Een bed om van te dromen: shop de mooiste kinderdekbedovertrekken

22.06.2021 22:29
junior dekbedovertrekken

Sfeer maken in de kinderkamer doe je natuurlijk met een hippe kleur op de muur, een tof behangetje, lekker vloerkleed of gordijnen. Maar onderschat ook het beddengoed niet, met de juiste kinderdekbedovertrekken creëer je een cosy opgemaakt kinderbed dat door de fijne kleuren, prints en zachte kussens dé smaakmaker van de kamer is.

Wij snorden een aantal van de leukste en bovenal mooiste kinderdekbedovertrekken op, waaronder je kind ongetwijfeld met een grote glimlach in slaap valt.

 

Roze luchtkasteel kinderdekbedovertrek – HEMA

Iedere kleine prinses zal letterlijk in de wolken zijn met dit schattige HEMA kinderdekbedovertrek, met roze- en blauwtinten, en een dromerige opdruk van een luchtkasteel, regenboog, sterren, een maan en een aantal gezellige elfjes. Ben je het kasteel even zat, draai dan de set eens om voor een effen roze look. Handig: mét instopstrook.
– 120x150cm (kussen 50x60cm)
– Gemaakt van duurzaam katoen
– Wasbaar tot 60°C en mag in de droger

Ja, dit gaat mijn kind fantastisch vinden

 

Panthera, donkerblauw – Studio Ditte

Een instant sfeermaker is dit leuke dekbedovertrek van Studio Ditte, met een print van allerlei verschillende katachtigen met geometrische trekjes. Gemaakt van hoogwaardig katoen en voelt zijdezacht aan. 
– Kinderdekbedovertrek 120x150cm (kussen 50x60cm)
– Wasbaar tot 40°C en mag in de droger
– Te combineren met het bijpassende behang van Studio Ditte

Deze toffe set wil ik graag shoppen

 

Lees ook
De kinderkamer een makeover geven? Dit zijn de stijlvolle kinderbedden die je zocht

 

Fleurig ‘Mimosa’ – Garbo & Friends

Bloemetjes doen het altijd goed en daarvoor ben je bij Garbo & Friends aan het juiste adres. Deze prachtige ‘Mimosa’-set gemaakt van luchtige mousseline is heerlijk zacht en wordt wasbeurt na wasbeurt zachter. Creëer een sprookjesachtig geheel door het overtrek te combineren met andere bloemenprints. Gebruik bijvoorbeeld de kussenslopen van andere kinderdekbedhoezen!
– 100x140cm (kussen 40x60cm)
– 100% perkaal katoen
– Striksluiting

Deze stijlvolle set wil ik shoppen voor de kinderkamer

 

Abstract ‘New Day’ – Wehkamp Home

Helemaal on trend is peuterdekbedovertrek ‘New Day’ van Wehkamp Home. Door de pastelkleuren en abstracte vormen is het lekker universeel en past het in veel kinderkamers en bij diverse thema’s. Het overtrek is gemaakt van zacht, soepel katoen en is reactief bedrukt, wat ervoor zorgt dat de kleuren langer mooi blijven. 
– 120x150cm (kussen 60x70cm)
– Kreukherstellend
– Wasbaar tot 40°C, drogen op lage temperatuur

Yes, ik zie dit helemaal voor me op het bed van m’n kind

 

‘Suus’ met tropische vogels – BINK Bedding

Een opvrolijker nodig in de kinderkamer? Kinderdekbedovertrek ‘Suus’ van BINK Bedding zorgt direct voor een kleurexplosie en tropische vibes danzij de bonte vogelprint. Verkrijgbaar in grijs of donkerblauw, met details in okergeel, geel, rood, petrol, aqua, roze, rood en oranje. Met handige instopstrook over de gehele breedte.
– 120x150cm (kussen 60x70cm)
– 100% katoen
– Kan niet in de droger

Dit vrolijke printje past perfect in onze kinderkamer

 

Op zoek naar meer inspiratie voor een stijlvolle kinderkamer? Zó maak je er een sfeervol geheel van.

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!