films volwassenen Pathé thuis
Beeld: Shutterstock

Van Tenet tot Love Sarah: wij zetten de leukste films voor volwassenen voor je op een rij, die je via Pathé Thuis kunt kijken. Enjoy!

Roald Dahl’s The Witches

Een jonge wees gaat samen met z’n oma naar een luxe hotel aan de kust. Maar precies op dat moment is ook de Opperheks daar undercover met haar mede-heksen, om een aantal demonische plannen uit te voeren.

Article continues after the ad


Tenet

De Protagonist moet de wereld zien te redden van de ondergang. Terwijl hij reist door een wereld van internationale spionage, gaat hij op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd: niet tijdreizen, maar Inversie.

 

Alles is Zoals het Zou Moeten Zijn

Ga er maar aan staan: je hebt net je eerste kind op de wereld gezet, vertelt je vriend dat hij het kind eigenlijk nooit heeft gewild. Én dat hij met z’n nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Het overkomt Iris en zij probeert daarna met haar beste vriendinnen haar leven weer op de rit te krijgen.

 

Lees ook:
5x leuke series op Videoland voor volwassenen >

 

First Man

Ryan Gosling kruipt in de huid van Neil Armstrong, de eerste man die een voet op de maan zet. Het is een van de gevaarlijkste gebeurtenissen uit de geschiedenis van ruimtereizen, waarvoor Neil en het land meerdere offers moeten brengen.
 

Misbehaviour

Tijdens een live uitzending van de Miss Worldverkiezing in Londen in 1970, bestormt een groep vrouwen het podium. Zij zien de wedstrijd als kleinerend voor de vrouwelijke sekse. Zodra de show daarna zijn einde nadert, wordt duidelijk dat niet de Zweedse lieveling, maar een niet-blanke vrouw voor het eerst tot Miss World gekozen wordt.

 

Once Upon A Time In Hollywood

Alleen al vanwege de geweldige chemie tussen Leonardo DiCaprio en Brad Pitt moet je deze film hebben gezien. De acteurs werken voor het eerst samen in deze film die zich afspeelt in 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. Ze proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen.

 

Love Sarah

De overleden moeder van de negentienjarige Clarissa had één droom: een bakkerswinkel runnen in Notting Hill. Clarissa wil de droom van haar moeder alsnog verwezenlijke en roept daarbij de hulp in van haar oma Mimi en Isabella, de beste vriendin van haar moeder.

 

Abonnement afsluiten op Pathe Thuis? Klik hier.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >