Dit zijn de leukste veterschoenen voor meisjes

26.04.2021 20:01
schoenen met veters voor meisjes Beeld Getty Images

Heeft jouw dochter haar veterstrikdiploma behaald? Dan is ze helemaal klaar voor een van deze leuke veterschoenen.

Skechers Twinkle Toes

We trappen af met dit vrolijke exemplaar: bij elke stap lichten de lampjes in het grote hart op de zijkant van de sneaker op. Daarnaast is het een hoog model wat het ook steviger maakt. Zo blijven de voeten van je kind goed op hun plaats en kan ze haar enkel niet zo gauw verzwikken. De schoen bevat geen uitneembaar voetbed.
– Verkrijgbaar in maat 27 t/m 33
– Materiaal: textiel en synthetisch
– Veters en rits

Bestel de schoenen

 

Keq

Raw! Is jouw dochter gek op prints? Dan zit je helemaal goed met deze stoere boots. Het boven- en binnenwerk zijn volledig van leder. Ook hebben de schoenen een rubberen zool voor een maximale grip en duurzaamheid.
– Verkrijgbaar in maat 22 t/m 30
– Stoere print
– Materiaal: leer

Bestel ze hier

 

Skechers

Harde zolen zorgen ervoor dat je kind de grond minder goed kan voelen. Daardoor kan ze haar voet minder afwikkelen en gaan ‘stampen’. Dit kan later leiden tot problemen met de voeten. Deze sneakers voorkomen dat: ze zijn gemaakt van een combinatie van materialen en heeft een flexibel foam voetbed dat zich helemaal naar haar voet vormt en druk vermindert. De zolen zijn flexibel en hebben een luchtkussen bij de hiel welke schokabsorberend werkt.
– Verkrijgbaar in maat 27 t/m 32
– Materiaal: synthetisch
– Foam voetbed

Bestel de Skechers

 

Shoesme

Deze lage schoenen helpen je kind nog een handje met een rits aan de zijkant als het veters strikken nog niet helemaal lukt. De rubberen stootneus beschermd de tenen tegen stoten en vallen en de zool van deze kinderschoenen is iets flexibeler, zodat ze goed mee kunnen bewegen met de voeten van je peuter.
– Verkrijgbaar in maat 21 t/m 30
– Uitneembaar voetbed
– Uitgevoerd in imitatieleer, binnenkant en voetbed van leer.

Hier bestellen

 

Lees ook
Hoe leer je je kind veters strikken? >

 

Shoesme

Nog zo’n glamour schoen: deze lage variant voorzien van kleurrijke pailletten en ponyhair. Functioneel zijn ze ook dankzij de rits aan de binnenkant. De schoenen hebben een synthetische binnenvoering en beschikken over een uitneembaar binnenzooltje. De buitenzool biedt ze een optimale grip, ook wel zo handig.
– Verkrijgbaar in maat 30 t/m 35
– Uitneembaar voetbed
– Materiaal: synthetisch

Bestellen

 

Develab

Af en toe een hippe sneaker of sandaal is niet zo erg, maar het is belangrijk om deze af te wisselen met stevige, leren schoenen. Zo krijgt de voet van je dochter genoeg ondersteuning. Het voorgevormde, leren voetbed van deze schoenen sluit perfect op de groeiende kindervoeten waardoor de ondersteuning optimaal is. Deze laarsjes hebben een rubberen zool met een licht profiel. 
– Verkrijgbaar in maat 23 t/m 26
– Blauwe glitters
– Materiaal: leer

Bestel in twee kleuren

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >