Dit zijn de leukste schoenen zonder veters voor meisjes

04.05.2021 10:02
meisjesschoenen zonder veters Beeld Getty Images

Lekker praktisch, deze meisjesschoenen zonder veters. Zo verliest je dochter geen tijd meer met het dichtknopen van veters, zijn er geen onnodige valpartijen meer en kunnen zelfs de kleinsten hun schoenen zelfstandig aantrekken.

Puma X-Ray

Frisse kleurtjes, dat oranje, blauw en wit, nietwaar? En maakt je kind ze vies, dan kun je nog een doekje over het (deels) leren materiaal halen. Het voetbed van de schoen is voorzien van Kinderfit, speciaal ontworpen voor comfort. En niet geheel onbelangrijk: dankzij de klittenbandsluiting heeft ze geen last van losse veters.
– Verkrijgbaar in maat 22 t/m 35
– Rubberen zool
– Lus bij de hiel

Bestel hier

 

Vans weet wat veel meisjes willen: schoenen met een kleurrijke print, lang meegaan (vinden ouders ook erg prettig) en lekker zitten. Jouw fashionista kan met deze schoenen zonder veters overal vrolijk rondlopen.
– Verkrijgbaar in maat 21 t/m 26
– Materiaal: canvas
– Vrolijke hartjesprint

Bestel de Vans

 

Cienta

Met deze instappers wordt schoenen dragen pas echt kinderspel. Deze bandschoenen sluiten doormiddel van een verstelbare gesp welke weer vastgeklikt wordt met een drukknopje. De bandschoenen van Cienta hebben twee uitneembare voetbedden. Het leren voetbed is licht voorgevormd. Het stoffen voetbed kan als extra opvulling gebruikt worden wanneer de bandschoentjes nog iets te groot zijn, maar ze kunnen ook apart van elkaar gebruikt worden. Liever een andere kleur? Er is nog veel meer keus.
– Verkrijgbaar in maat 24 t/m 28
– Materiaal: linnen
– Flexibele zool

Hier bestellen

 

Skechers Ice

Kindervoeten krijgen heel wat te verduren tijdens hevige ravotsessies en speelplaatspret én zijn bovendien voortdurend in de groei. Een degelijk paar schoenen met goede zool vormt dus een absolute must in de garderobe. Maar de platformzolen van deze meisjesschoenen zijn niet voor niets zo opvallend: ze zijn namelijk voorzien van lichtjes met zeven verschillende kleuren standen waardoor je kind elke dag een totaal andere sneaker heeft.
– Verkrijgbaar in maat 27 t/m 37
– Materiaal: synthetisch en leer
– Verschillen contrasterende kleuren

Bestel

 

Lees ook
Maatvoering schoenen en kinderen: zo zit dat écht >

 

Nike md runner

De roze schoenen met klittenband zijn een echte eyecatcher en maken zelfs van de meest sobere outfit een trendy uitstraling. Het bovenwerk is een combinatie van suède met elementen van textiel en de zolen zijn van rubber met Phylon; dit materiaal zorgt voor meer demping en dus optimaal draagcomfort.
– Verkrijgbaar in maat 28 t/m 35
– Geen uitneembare zool
– Materiaal binnenzijde: textiel

Bestellen

 

Cienta

Helemaal speel proof, deze fuxiakleurige instappers van het merk Cienta. De schoenen zijn namelijk van canvasmateriaal waardoor de voeten van je kind goed kunnen ademen. Naast een goede ventilatie stapt je kind dankzij het elastiek zo in en uit de schoen.
– Verkrijgbaar in maat 22 t/m 39
– Beschikbaar in verschillende kleuren
– Materiaal: linnen

Bestel ze hier

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!